[Holandia] Może jakiś spocik
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
dunga, a jak tam zawieche ,zrobiłeś :?:
Ostatnio zmieniony 19 paź 2010, 07:18 przez marcin.audi.a6, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Czarek
- Rocznik: 2000
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Witajcie maniacy :mrgreen:
Wywalają mnie na delegacje do Holandii do Amsterdamu . Będę tam od 02.11 do 21.11.2010 tzn 3 tyg. Mam kilka pytań i chciałbym się poradzić bywalców w tym państwie.
Otóż z racji tego że firma nie zapewnia wyżywienia muszę sam sobie organizować. Chcę zabrać jakiś prowiant w postaci puszek, zupek chinskich :mrgreen: i tm podobnych rzeczy. No i pytanie czy brać tego na całe 3 tyg czy ograniczyć się z tym bo tam są podobne ceny? No i nastepne pyt ile wziąść euro ze sobą na życie na te 3 tyg. Oczywiście aby zapewnić taki normalny standard na przeżycie i nie chodzić głodnym. Wiecie o co chodzi więc prosiłbym was o jakieś odowiedzi, bo z internetu do końca się człowiek nie dowie.
Pozdrawiam forumowiczów i dzięki z góry za odpowiedzi.
Wywalają mnie na delegacje do Holandii do Amsterdamu . Będę tam od 02.11 do 21.11.2010 tzn 3 tyg. Mam kilka pytań i chciałbym się poradzić bywalców w tym państwie.
Otóż z racji tego że firma nie zapewnia wyżywienia muszę sam sobie organizować. Chcę zabrać jakiś prowiant w postaci puszek, zupek chinskich :mrgreen: i tm podobnych rzeczy. No i pytanie czy brać tego na całe 3 tyg czy ograniczyć się z tym bo tam są podobne ceny? No i nastepne pyt ile wziąść euro ze sobą na życie na te 3 tyg. Oczywiście aby zapewnić taki normalny standard na przeżycie i nie chodzić głodnym. Wiecie o co chodzi więc prosiłbym was o jakieś odowiedzi, bo z internetu do końca się człowiek nie dowie.
Pozdrawiam forumowiczów i dzięki z góry za odpowiedzi.

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
No dzięki za info koledzy. Ale....mam jeszcze jedno pytanko....np ile kosztuje obiad standardowy w pospolitej resteuracyjce. Może kiedyś wyskoczy się na jakiegoś kebaba lub pizze jeśli takie cóś podają :-P to też proszę o info , bo o frytach to słyszałem...podobno każdy tam wcina :mrgreen:
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Witajcie panowie.
Jestem w delegacji u "WAS" tzn mieszkam w m.Harlem a do pracy dojezdzam do Westpoort.
Ale pogoda tutaj to momentami jest jazda ,przynajmniej dla mojego fachu .
Od czasu do czasu w Harlemie widze A6 sedana granatowego 2,5tdi( bo słychać :-P ) na rejestracjach polskich F...lub P. , teraz wypadło mi z głowy, ciekawe czy z naszego klubu czy nie :mrgreen: .
Pozdrowienia dla wszystkich z tak luzackiego kraju.
Jestem w delegacji u "WAS" tzn mieszkam w m.Harlem a do pracy dojezdzam do Westpoort.
Ale pogoda tutaj to momentami jest jazda ,przynajmniej dla mojego fachu .
Od czasu do czasu w Harlemie widze A6 sedana granatowego 2,5tdi( bo słychać :-P ) na rejestracjach polskich F...lub P. , teraz wypadło mi z głowy, ciekawe czy z naszego klubu czy nie :mrgreen: .
Pozdrowienia dla wszystkich z tak luzackiego kraju.

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 1998
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 165KM
- Paliwo: Benzyna+LPG