Czołem.
Robert z Piły RS1977 obecnie w UK kupę lat, nawiasem za długo.
Fan marki chyba od zawsze, była 80tka A6 C5 teraz A6 C6 2.0 TDI , ciągle nie mogę przekonać się do C7. Motto - błędów nie popełnia tylko ten co nic nie robi
Pozdro!
Witam. Jestem z Puław. Na imię mam Witold. Interesuję się elektroniką samochodową. W chwili obecnej próbuję rozgryźć transmisję danych w Audi A6C6 2,7 z 2010r.
Witam Brać Audi maniaków. Jestem Sebastian swoją karierę z Audi zaczynałem od Audi 100 2.0D 80r potem Audi 5000 2.3b 86r następna była Audi V8 3.6b 91r, kolejna to Audi A6 C4 2.5 TDI avant quattro 96r , potem Audi A8 D3 4.2tdi 2007r a teraz Audi A8 D4 4.2tdi 2011r. Trochę długi wpis ale trochę się nazbierało. Mieszkam w Kolinie pod Stargardem mój nick na forum to sebaostry
Hej
Jestem Paweł pochodzę z Gdańska jest to moje pierwsze audi model A6 C6 avant 2,7 TDI 2008r trafiłem na to forum ponieważ szukałem porad żeby trochę ogarnąć auto .
Pozdrawiam wszystkich
Siemanko Wszystkim tu zgromadzonym .. jestem Rafał .. oraz jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6C6 3.0Tdi 233 ASB Tiptronic .. chciałem Was wszystkich powitać ..
Witam Wszystkich. Jestem nowy na forum a trafiłem do Was z wujka google Mam na imię Damian co widać w nicku. Autko jakie posiadam to Audi A6 C6 z silnikiem wolnossącym 3.2 FSI o oznaczeniu AUK i generuje moc 255 Koników ( ile od czasu produkcji zdechło to nie wiem ). Napęd Quattro i skrzynia automatyczna Tiptronic. Posiadam je od pół roku a nerwów już zjadło mi jak bym miał z 10 lat Będę się starał być aktywnym forumowiczem. Pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich forumowiczów,nazywam się Łukasz i jestem z okolic Siedlec, jestem w posiadaniu Audi A6 C5 2.4 w automacie z 97r od blisko 8 lat.
Wasze forum odwiedzam od dawna,z powodu dla którego większość zapewne tu trafia czyli zdobycia wiedzy potrzebnej do samodzielnej naprawy ewentualnie ciekawych informacji równie przydatnych.
W tym miejscu chciałbym wszystkim podziękować za to że tworzycie te forum dzieląc się swoim cennym doświadczeniem i poradami, dzięki wam udało mi się naprawić wiele w moim aucie,choć jeszcze kilka lat temu bym nie pomyślał że jestem w stanie to zrobić bo wydawało się to dla mnie nieosiągalne, aczkolwiek wciąż jeszcze dużo przede mną.
To tyle co mam do powiedzenia na wstępie.
Dzięki