mariusz6677 pisze:e stary tyle co powymienialem lacznie z rozrzadem to to samo a skrzynia???przeczytaj sobie co opisalem w temacie huzakowicz skrzynie w gdansku,karol doprowadzil skrzynie do stanu akceptowalnego bo ci mi robili w londynie rozwalili ja jeszcze gorzej , po trzech miesiacach spalila olej w skrzyni takie tarcie bylo,wyla na 1 i dwojce i panowie uzyli katowki zeby szlifowac zeby na 4 biegu
,tak ze wsszystko nowe lacznie z master cylindrem od hamulca bo przpuszczal i ciezko bylo ruszac plynnie a magicy w londunie wymieniali by mi tylko ciagle komplet sprzegla albo ze to dwumasa ,nie koniecznie.a pukanie zostalo i jade do mechanika ktory sie reklamuje na audmaniacs,polskie forum audi w anglii.bylem raz u niego ale bez auta i po rozmowie stwierdszil ze zadnego pukania nie moze byc na sprzegle i to nie jest normalne tak jak mowili rozkladajacy rece wszyscy mechanicy,u mnie definitywnie niesie sie z okolic laczenia silnika ze skrzynia,wiec a ze tu jz mam druga dwumase i jest tak samo to moze sie to niesie ze srodka silnika moze pompa oleju?aczkolwiek jak mi robili rozrzad to mowili ze pompa wygladala dobrze
narazie jezdze tak od roku i sie nie poglebia ale jest to zagwozdka dla mechanikow.
I jak po ogledzinach u innych doktorków ? Cus wymyslislili nowego ? Udalo ci sie usunać uporczywe drgania na sprzegle i lewarku zmiany biegow ?
Ja mam to samo , zauwazylem ,ze drgania raczej sa od silnika ..

pozdr