Fotele sline z Anglika
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Patryk
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 TDI
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Fotele sline z Anglika
Tak jak w temacie. Na olx jest pełno ogłoszeń z fotelami skórzanymi sline, aktualnie w mojej c7 posiadam skóry ale te zwykłe placki i chciałbym je wymienić. Byłem już o krok od kupna kiedy dowiedziałem się że fotel pasażera posiada jakiś czujnik który trzeba będzie przełożyć jeśli zakupie takie od Anglika.. co wiąże się ze ściąganiem tapicerki fotela itd … jest do gra warta świeczki ? Jest może na to jakieś inne rozwiązanie ? Bo rozumiem że jeśli tego nie zrobię to air bag pasażera będzie cały czas OFF kontroli również będą się świeciły racja
- Wurst
- Moderator
- Imię: Em-ka
- Rocznik: 2006
- Moje auto: Allroad C6
- Silnik: 3.0 TDI 233KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
Re: Fotele sline z Anglika
W jakimś stopniu chodzi o bezpieczeństwo, daj sobie spokój, i cierpliwości trochę, na pewno znajdziesz za jakiś czas europę,Papi1994 pisze: ↑09 sty 2025, 20:34Tak jak w temacie. Na olx jest pełno ogłoszeń z fotelami skórzanymi sline, aktualnie w mojej c7 posiadam skóry ale te zwykłe placki i chciałbym je wymienić. Byłem już o krok od kupna kiedy dowiedziałem się że fotel pasażera posiada jakiś czujnik który trzeba będzie przełożyć jeśli zakupie takie od Anglika.. co wiąże się ze ściąganiem tapicerki fotela itd … jest do gra warta świeczki ? Jest może na to jakieś inne rozwiązanie ? Bo rozumiem że jeśli tego nie zrobię to air bag pasażera będzie cały czas OFF kontroli również będą się świeciły racja
i bez rzeźby zmienisz. Sam po sobie wiem, szukałem do C6, i też dużo było fajnych kompletów z ukej. Odpuściłemi kupiłem europę.
moja rolada - galeria --------> c6/a6-c6-allroad-3-0tdi-quattro-2007-t108134.html
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Patryk
- Rocznik: 2011
- Silnik: 2.0 TDI
- Skrzynia: Manual
Znalazłem tapicera który zajmuje się takimi sprawami, jest w stanie przełożyć taki czujnik za 200/300zl więc chyba zaryzykuję
- KKgg
- Moderator
- Imię: Krzysiek
- Rocznik: 2014
- Silnik: 2.0.TDI 177KM
- Skrzynia: S-tronic
Bawiłem się kiedyś w tapicera w swoim samochodzie (montowałem podgrzew tylnej kanapy). Za 200-300 złotych to bym się nawet nie zastanawiał. Strasznie irytująca robota.