Sklep Ipart
Sklep
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Fotele sline z Anglika

Nadwozie
ODPOWIEDZ
Papi1994
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Patryk
Rocznik: 2011
Moje auto: A6 C7
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 TDI
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel

Fotele sline z Anglika

Post autor: Papi1994 » 09 sty 2025, 20:34

Tak jak w temacie. Na olx jest pełno ogłoszeń z fotelami skórzanymi sline, aktualnie w mojej c7 posiadam skóry ale te zwykłe placki i chciałbym je wymienić. Byłem już o krok od kupna kiedy dowiedziałem się że fotel pasażera posiada jakiś czujnik który trzeba będzie przełożyć jeśli zakupie takie od Anglika.. co wiąże się ze ściąganiem tapicerki fotela itd … jest do gra warta świeczki ? Jest może na to jakieś inne rozwiązanie ? Bo rozumiem że jeśli tego nie zrobię to air bag pasażera będzie cały czas OFF kontroli również będą się świeciły racja

Awatar użytkownika
Wurst
Moderator
Moderator
Imię: Em-ka
Rocznik: 2006
Moje auto: Allroad C6
Silnik: 3.0 TDI 233KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic

Re: Fotele sline z Anglika

Post autor: Wurst » 10 sty 2025, 13:23

Papi1994 pisze:
09 sty 2025, 20:34
Tak jak w temacie. Na olx jest pełno ogłoszeń z fotelami skórzanymi sline, aktualnie w mojej c7 posiadam skóry ale te zwykłe placki i chciałbym je wymienić. Byłem już o krok od kupna kiedy dowiedziałem się że fotel pasażera posiada jakiś czujnik który trzeba będzie przełożyć jeśli zakupie takie od Anglika.. co wiąże się ze ściąganiem tapicerki fotela itd … jest do gra warta świeczki ? Jest może na to jakieś inne rozwiązanie ? Bo rozumiem że jeśli tego nie zrobię to air bag pasażera będzie cały czas OFF kontroli również będą się świeciły racja
W jakimś stopniu chodzi o bezpieczeństwo, daj sobie spokój, i cierpliwości trochę, na pewno znajdziesz za jakiś czas europę,
i bez rzeźby zmienisz. Sam po sobie wiem, szukałem do C6, i też dużo było fajnych kompletów z ukej. Odpuściłemi kupiłem europę.

Papi1994
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Patryk
Rocznik: 2011
Silnik: 2.0 TDI
Skrzynia: Manual

Post autor: Papi1994 » 10 sty 2025, 17:21

Znalazłem tapicera który zajmuje się takimi sprawami, jest w stanie przełożyć taki czujnik za 200/300zl więc chyba zaryzykuję

Awatar użytkownika
KKgg
Moderator
Moderator
Imię: Krzysiek
Rocznik: 2014
Silnik: 2.0.TDI 177KM
Skrzynia: S-tronic

Post autor: KKgg » 10 sty 2025, 20:34

Bawiłem się kiedyś w tapicera w swoim samochodzie (montowałem podgrzew tylnej kanapy). Za 200-300 złotych to bym się nawet nie zastanawiał. Strasznie irytująca robota.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C7 (2011-2018)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl