[A6 C4]Montaż tempomatu - manual - FOTOSTORY
Odgrzeje temat bo mam mały problem...
Pojazd to sedan 2.5 AAT.
Data pierwszej rejestracji to 16.12.94. W dowodzie mam audi 100 a wyglad wskazuje ze to A6. Poczytałem i produkcja z 100 do A6 nastąpiła około września.
Kupiłem manetki z tempomatem o oznaczeniu 447 953 503 B. Dopiero puźniej okazało się ze do silnika AAT musi być nowszy komputer.
Moje pytanie brzmi jakie musi być jego oznaczenie i czy te manetki podejdą pod moje auto??
Pojazd to sedan 2.5 AAT.
Data pierwszej rejestracji to 16.12.94. W dowodzie mam audi 100 a wyglad wskazuje ze to A6. Poczytałem i produkcja z 100 do A6 nastąpiła około września.
Kupiłem manetki z tempomatem o oznaczeniu 447 953 503 B. Dopiero puźniej okazało się ze do silnika AAT musi być nowszy komputer.
Moje pytanie brzmi jakie musi być jego oznaczenie i czy te manetki podejdą pod moje auto??
- jarominek44
- Forum Audi A6 / A7
Podpinam się do tematu,też mam 2.5 AAT sedan z1997 roku,może mam już nowszy komputerTrooky pisze:Odgrzeje temat bo mam mały problem...
Pojazd to sedan 2.5 AAT.
Leon
Witam Moja a6 na poczatku była w automacie aat 115km a obecnie Ael 140 5 biegow manual mapy paliwowe sa od manuala ael 6 biegow .Załozyłem do niej tempomat wedlug schematu kolegi toms001 i nie działa. Na wagu jest on aktywowany i wszystko sprawdzałem wiele razy przyciski działaja na manetce poniewaz gdy je przyciskam zmieniaja sie wartosci w wagu oraz czujniki stopu i na sprzegle są dobre.Jedyny bład ktory mam to jest df alternatora.Alternator jest nowy po reneneracji po podpieciu innego kompa ten bład znika i mi sie wydaje ze jest ktoraś scieszka w kompie nadpalona ale mi to nie przeszkadza bo ładowanie jest ok tylko ten blad wywala . Pomocy?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Luis
- Moje auto: A6 C4
- Rocznik: 1995
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TDI 326KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Re: [A6 C4]Montaż tempomatu - manual - FOTOSTORY
Cześć toms001,
czy mógłbyś przesłać mi zdjęcia, które dołączyłeś na początku forum? Mam Audi A6C4 i chciałbym zainstalować tempomat. Mam już przełącznik, potrzebuję tylko wiedzieć, gdzie podłączyć każdą rzecz. Z góry dziękuję.
czy mógłbyś przesłać mi zdjęcia, które dołączyłeś na początku forum? Mam Audi A6C4 i chciałbym zainstalować tempomat. Mam już przełącznik, potrzebuję tylko wiedzieć, gdzie podłączyć każdą rzecz. Z góry dziękuję.
Re: [A6 C4]Montaż tempomatu - manual - FOTOSTORY
Kolejna A6 C4 połączona z tempomatem