Pod koniec zeszłego roku nabyłem, jak na swoje lata (98 rok, przebieg 162.000km, 1 właściciel), bardzo zadbany egzemplarz Audi A6 C5 2.4 V6 Quattro. Moje pierwsze Audi

Jeden z niewielu mankamentów zaobserwowanych podczas jazdy próbnej był taki, że podczas dodawania i puszczania nogi z gazu, lewarek skrzyni pracuje 0,5cm przód i tył za każdym razem jak docisnę albo puszczę pedał gazu, niezależne od momentu obrotowego. Tak jest po dziś dzień i chciałbym się tym zająć. Sytuacja występuje tylko na 2 i 5 biegu. Na pozostałych biegach występują normalne, delikatne wibracje. Manualna, 5 biegowa skrzynia.
Zatem wbiłem wczoraj pod auto żeby obadać poduchy skrzyni i silnika i czy to może ich zużycie jest powodem pomimo tego, że gdyby były zużyte to raczej każdy bieg zachowywał by się tak podobnie(?) (i z tego wszystkiego zapomniałem je sprawdzić

https://drive.proton.me/urls/XRXCJT7H5C#DBq6mgTOB9GG
Orientuje się ktoś jak nazywa się ten element? Pierwsza część, która przychodzi mi na myśl i która potrzebuje oleju/płynu to wysprzęglik ale ten to raczej przy pedale sprzęgła się znajduje? Robił już to ktoś? Da radę bez zrzucania skrzyni/przedniego napędu to zrobić? Jak widać po zdjęciach to troszkę miejsca tam jest. Czy może spróbować dokręcić tą śrubę od spodu, wytrzeć i sprawdzić za jakiś czas czy nadal zapocone? Zabierać się za to w ogóle i czy może to mieć wpływ na opisaną sytuację z ruchami lewarka? Jeśli to wysprzęglik to dodam tylko, że nie zauważyłem aby płynu hamulcowego ubywało i plam pod autem też nie zostawiam.