CZeść
Jeśli mogę wam coś polecić to polecam mocno olej Millers EE Performance C3 5W30 , wcześniej stosowałem do służbowych samochodów olej Castrola i Motula , powiem jedno jak wcześniej stosowałem Castrola i Motula na Fiacie Ducato 2.3 180KM , jak zalałem olej Millersa kultura tego silnika zmieniła się diametralnie na duży plus ( szef się pytał czy silnika przypadkiem nie wymieniłem bo przestał klepać

) , jak na Castrolu i Motula musiałem dolewać 1L na 10 tys. KM po zmianie na Millersa dolewałem 1L na 15 tys. KM byłem w bardzo dużym szoku bo Ducato nie ma lekko 1300 KG na pace i cały czas 140KM/H 150KM/H , drugie auto gdzie zalałem olej Millersa był VW Passat B8 150KM , kultura pracy tego silnika również się poprawiła i to na duży plus , mówię kurde spróbuje do swojej A7 3.0 BITDI 313KM zalałem olej Millersa i mam wrażenie , że auto jakby bardziej delikatniej ( miekko )zaczął pracować , jutro zalewam olej do Renault Trafica który ma 597 tys.KM przebiegu i sam jestem ciekawy czy będzie jakaś różnica, od razu zaznaczam , że nie mam nic wspólnego z producentem oleju Millers żeby nie było.