Powitać.
Wiatrak przy chłodnicy lewy od strony kierowcy 3 dni przed wyjazdem do Chorwacji i po 4 dniach stania na podnośniku okazało się że wiatrak ma spory luz ... Jak się za to zabrać ? Chętnie się dowiem i jakich części szukać?
Nie mogę dodać fillmu MP4
E: stawiam że jest to wiatrak od klimy , ponieważ gdy jest wyłączona to ten jeden się zatrzymuje. .
Luz na wiatraku
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2006
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Re: Luz na wiatraku
Hej.
Prawdopodobnie wiatraki do wymiany. Też ostatnio tak mam. Na szczęście podczas trasy nie się urwał :D ale podczas gaszenia silnika słychać że o coś haczy wydając dźwięk podobny do wkładania zapałki do wiatraka w mieszkaniu.
Nie jestem pewny czy nowe wiatraki z racji tego że mają moduł trzeba coś programować lub w przypadku używek ściągać ochronę komponentu.
Prawdopodobnie wiatraki do wymiany. Też ostatnio tak mam. Na szczęście podczas trasy nie się urwał :D ale podczas gaszenia silnika słychać że o coś haczy wydając dźwięk podobny do wkładania zapałki do wiatraka w mieszkaniu.
Nie jestem pewny czy nowe wiatraki z racji tego że mają moduł trzeba coś programować lub w przypadku używek ściągać ochronę komponentu.