wooojt pisze: ↑10 paź 2021, 19:51Skoro udzielasz się na forum dla amatorów, to odpowiedz łopatologicznie amatorom.
Jak wspomniałem, po zakupie auta miałem soft HN+R_EU_AU_P0660, który chyba był od początku życia auta (2013r.), zrobiłem aktualizację do softu P1001, ale na 99% odznaczałem aktualizację bose. Teraz przy próbie aktualizacji samego bose z softu P1001 mam takie same wartości wersji (jak w poście wyżej).
Dobrze rozumiem, że żeby faktycznie mieć pewność, że na karcie pamięci z której chce aktualizować mam najnowszy soft do bose, muszę mieć pobraną jakąś konkretną wersję softu? To, że pliki bose są w najnowszym sofcie P1001 nie oznacza, że umożliwiają aktualizację do nowszej wersji? (brzmi to absurdalnie...). Nie będę na pewno jeździł po firmach, żeby mi to sprawdzali odisem, bo nie zależy mi na tym aż tak bardzo, ale chętnie sam się mogę tym pobawić skoro mam już kabel VCP do ewentualnej parametryzacji.
Proszę jeśli już odpowiesz, to odpowiedz zrozumiale jak amatorowi.
Zapłać komuś w swojej okolicy parę groszy cale auto ci uaktualni online nie tylko bose ale silnik, skrzynie itd wszystko pod numer vin i po sprawie na koniec jeszcze zrobi ci wydruk zmian i tyle