Coolibeer pisze:martinez1980 pisze:każde wasze foto przeszło moją selekcję i tuuuuuning wizualny by wasze furki wyglądały katalogowo (mam nadzieję że mi się to udało i zobaczycie wasze bestie w pełnej okazałości) niektóre zdjęcia na prawde wyszły fajnie i nie wiem czy poznacie wasze fuuuury

Co mam przez to rozumieć? :-P Majstrowałeś przy naszych furkach?

Majstrowałem w sensie takim by każda fotka byla ładnie przycięta, czyli dobrze skadrowana i pokazana jak najlepiej, niektóre fotki są bardzo nie wyraźne i brakuje albo ostrości albo kontrastu albo koloru, więc każde z nich lekko stuuuuuningowałem

by wasze fury wyglądały jak nówki. Mam nadzieję że się wam spodoba, dla przykładu
Absailer, twoja fura stoi pomiędzy budynkami, za dużo jest na tej fotce góry, zdjęcie tak skadrowałem i dodałem koloru że wygląda Twoje auto jakby z salonu wyjechało

no i przede wszystkim maskowałem jak najładniej tablice, starałem się by wyglądały auta tak jakby wogóle tablic przykręconych nie mialy, nie wstawiane prostokąty czy inne brzydko wyglądające efekty tylko każde zdjęcie powiększane i piksel po pikelu eliminowanie tablicy

dla jasności, żanych kwiatków, doklejanych spojlerów czy też innych dupereli nie spotkacie na waszych autach, broń Boże:) to tylko uwydatnienie tego co mi daliście i walorow waszych aut, czyli wyostrzanie, kontrast i kolory.
pozdrawiam klubowiczów