Więc przyszedł czas na wymianę "czterech Zer" na Nowsze "4 zera"

Po 4 latach wożenia "dupy" C5"-tką postanowiliśmy wymienić ją na młodszy model. Nie ukrywam że moją Miłością był "Ryszard Szósty" w budzie C6, ale niestety finanse mnie troszku wychamowały

Więc padło na szukanie czegoś nowszego w benzynce. Niestety w No znalezienie czegokolwiek ciekawego graniczy z Cudem

Chciałem min 2,8 w benzynce bo nie jestem Dużym Fanem "Dizla" ale ofert było aż 2 i kompletne "Bida edyszyn"

Dlatego padł pomysł szukania "czegoś ciekawego" ale z dużym Motorem

I otototototo Jest!!!!!
Ałdi A6 C7 3.0 Tedeji 211KM o kodzie silnika CRTF ze 130 tysiącami na Szafie

Póki co to zakup zrobiony tydzień temu więc Prawie Nic nie jest zrobione w Niej

No i jeszcze Szybka Focia na "rozstanie"

Felun 20 już czeka na montaż

Ogólnie z tego co wiem i pamiętam co ma to
ACC
Webasto
Grzane dupy ale Tylko przód

Połączenie "papy ze szmatą"
Całe Ambiente tylko że 2 listwy na progach padły

Ynteligentne Matrixy plus Ledy tył a w lusterkach niebawem wpadnie pływający kierunek (już płynie z PRC

Keyless który żyje jak chce

Ori hak
A więc auto też posiada Bogatą historię serwisową. Są wymienione wałki rozrządu, podkładki pod wtryski, napinacz łańcucha niestety bez łańcuchów

Ja już w sobotę ogarnąłem olej w Motorni na Motul 5W-30 z filtrem plus płukanka ale niebawem wpadnie nowy olej zapewne LM 5W-30 bo stary olej jak to zwykle bywa to kompletny Gnój

Do tego wpadł nowy filtr powietrza a na resztę gratów czekam jak przyjadą z Polszy tzn filtr paliwa, kabinówka, świece żarowe. Skrzynia miała wymieniony olej przy 60tkm ale na dniach umawiam się na wymianę plus "Łapdejt" softu

Na dniach przyjedzie kabel do podłączenia z Ali a reszta jakiś pierdół została z Ali została zamówiona dziś

Nie to że Kałdi nie posiada wad

Autko "Zapewnie" doczeka się jakiś modów ale to powoli

Są już różne plany w głowie

No i "wirus" jakikolwiek musi wpaść w Polszy