MMI 3GP MAPS 6.29.1 2019/2020
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam Was od wczoraj walczę z moją Koreańską MMI. Soft wbiłem do 1001 narazie działa
. Chcialem wrzucić te mapy ale nie doczytałem że nie pasuja do HN+R. Podpowiedzcie co na poczatek wrzucic jakie mapy. Nie mam teraz nic a org z 2012. Jak wrzucilem ją tam gdzie softy to pokazalo, że metadane są złe czy cos takiego.

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Przemysław
- Rocznik: 2012
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 360KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: DSG
- Paliwo: Diesel
musisz parę rzeczy w green menu przestawić żeby przyjęło CI mapy EU i dodatkowo wyczyścić partycję z mapą i bez problemu przyjmie Ci mapy EU 6.30.1
Ochrona komponentu online, także zdalnie.
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH
Kumam mam org chyba ale Korea. Dla mnie szczytem radości na razie będzie start navi.
POMOCY
Zgrałem mape na karte 64 GB Fat32 nowa . Atualizacja ruszyła ale trwała moze z 10 minut i koniec. Coś jest napisane o klikaniu 30-40 ptaszków ale u mnie nie ma tej mozliwości tzn nic sie nie klika . Mam cos np od 0-99 jest kratka ale ptaszek nie powstaje.
Jak dam update - user definition i wejde w mape aby klikac ptaszki to nie mam y or n tylko N/A i jak w to wchodzę są różne opcje ale ptaszka nie mogę postawić jest okienko i jak kilkam ok to nic sie nie dzieje.
POMOCY

Zgrałem mape na karte 64 GB Fat32 nowa . Atualizacja ruszyła ale trwała moze z 10 minut i koniec. Coś jest napisane o klikaniu 30-40 ptaszków ale u mnie nie ma tej mozliwości tzn nic sie nie klika . Mam cos np od 0-99 jest kratka ale ptaszek nie powstaje.
Jak dam update - user definition i wejde w mape aby klikac ptaszki to nie mam y or n tylko N/A i jak w to wchodzę są różne opcje ale ptaszka nie mogę postawić jest okienko i jak kilkam ok to nic sie nie dzieje.