MMI 3GP MAPS 6.29.1 2019/2020
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam Was od wczoraj walczę z moją Koreańską MMI. Soft wbiłem do 1001 narazie działa
. Chcialem wrzucić te mapy ale nie doczytałem że nie pasuja do HN+R. Podpowiedzcie co na poczatek wrzucic jakie mapy. Nie mam teraz nic a org z 2012. Jak wrzucilem ją tam gdzie softy to pokazalo, że metadane są złe czy cos takiego.

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Przemysław
- Rocznik: 2012
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 360KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: DSG
- Paliwo: Diesel
musisz parę rzeczy w green menu przestawić żeby przyjęło CI mapy EU i dodatkowo wyczyścić partycję z mapą i bez problemu przyjmie Ci mapy EU 6.30.1
Ochrona komponentu online, także zdalnie.
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH
- AudiSS
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Pablo
- Rocznik: 2025
- Moje auto: RS7 4K
- Nadwozie: Avant
- Silnik: Inny
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Komunikaty o ruchu drogowym uruchomiłeś ?
Kodowanie online ODIS PW technoplanet@wp.pl, SFD2, Porsche, Audi, Bentley
Kumam mam org chyba ale Korea. Dla mnie szczytem radości na razie będzie start navi.
POMOCY
Zgrałem mape na karte 64 GB Fat32 nowa . Atualizacja ruszyła ale trwała moze z 10 minut i koniec. Coś jest napisane o klikaniu 30-40 ptaszków ale u mnie nie ma tej mozliwości tzn nic sie nie klika . Mam cos np od 0-99 jest kratka ale ptaszek nie powstaje.
Jak dam update - user definition i wejde w mape aby klikac ptaszki to nie mam y or n tylko N/A i jak w to wchodzę są różne opcje ale ptaszka nie mogę postawić jest okienko i jak kilkam ok to nic sie nie dzieje.
POMOCY

Zgrałem mape na karte 64 GB Fat32 nowa . Atualizacja ruszyła ale trwała moze z 10 minut i koniec. Coś jest napisane o klikaniu 30-40 ptaszków ale u mnie nie ma tej mozliwości tzn nic sie nie klika . Mam cos np od 0-99 jest kratka ale ptaszek nie powstaje.
Jak dam update - user definition i wejde w mape aby klikac ptaszki to nie mam y or n tylko N/A i jak w to wchodzę są różne opcje ale ptaszka nie mogę postawić jest okienko i jak kilkam ok to nic sie nie dzieje.