Numer seryjny Webasto
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jan
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Numer seryjny Webasto
Witam koledzy. Mam pytanie jakie u mnie jest webasto chodzi mi o numer pieca. Podaje numer VIN : WAUZZZ4F98N013390 . Jest mi ktoś w stanie napisać o jakich numerach mam webasto? Bo moje coś szwankuje z pilota wcale nie działa tylko miga czerwona dioda. Baterie w pilocie były wymieniane na nowe i nic. Ktoś pomoże ?
-
- Forum Audi A6 / A7
ma1234 to podaj mi ten numer tego pieca to se sprawdze ceny.A co do tgo pieca to ja juz mialem robione te webasto 4 lata temu.Wymienili mi palnik i swiece i bylo ok chodzilo dobrze.A teraz chcialem odpalic bo bylo chlodno i dupa nic z tego odpalilo pochodzilo z minute i zadymilo sie i wylaczylo.I potem juz nie moglem wcale go odpalic.Pojechalem tam gdzie mi to robili to powiedzieli mi ze bylo zablokowane i juz chodzi.Na drugi dzien chcialem go wlaczyc i znowu to samo odpalilo i wylaczylo sie i koniec.Ale nie moglem go odpalic z pilota bo nie dzialal tylko z panelu klimatyzacji go wlaczylem.A z tym pilotem to niewiem co jest wymienili mi baterie i nie dziala.Nie trzeba go zaadoptowac jakos po wymianie bateri?
[ Dodano: 2019-10-13, 01:09 ]
W poniedzialek tam jade znowu i zobaczymy co jest grane.I dlatego pytam o ten piec bo moze bym kupil nowy albo uzywany w dobrym stanie.I wymienili by mi go i ok.Co myslicie co moze byc jeszcze przyczyna ze to nie odpala z pilota jak caly czas nie bylo problemu?
[ Dodano: 2019-10-13, 01:09 ]
W poniedzialek tam jade znowu i zobaczymy co jest grane.I dlatego pytam o ten piec bo moze bym kupil nowy albo uzywany w dobrym stanie.I wymienili by mi go i ok.Co myslicie co moze byc jeszcze przyczyna ze to nie odpala z pilota jak caly czas nie bylo problemu?
-
- Forum Audi A6 / A7
Webasto już zrobione . Palnik wymieniony i pompka paliwa. Ale jest problem z pilotem bo nie działa nie można włączyć i wyłączyć z pilota webasto. Jak chce włączyć to miga czerwona dioda. Baterie są nowe w pilocie. Czy ktoś mi coś doradzi co jest z pilotem?
[ Dodano: 2019-11-02, 00:35 ]
Pilot u elektryka bo byl ponoc juz naprawiany na kropelce
Ale jeszcze mam problem z webasto, Niby jest naprawione palnik nowy pompka paliwa nowa ale przy uruchamianiu webasto kopci dosc mocno.Mam filmik ale nie umiem go tutaj dodac niewiem czemu czy ktos mi powie jak go dodac ?
[ Dodano: 2019-11-02, 00:35 ]
Pilot u elektryka bo byl ponoc juz naprawiany na kropelce