...ale jajawojtekcbr pisze:Jednak mój gazownik jest genialny, tak przestawił mi mapy benzynowe, że nie czułem różnicy w jeździe na BP przed założeniem instalacji i po założeniu, po prostu fenomen a nie człowiek.

Odpowiem Ci tak Kolego od bajek , Twoje posty to prowokacje lub dowód że nigdy nie wcisnełeś pedału przyspieszenia dalej niz do połowy .wojtekcbr pisze:Kolego fassi1 niestety nie napiszę Ci jaki jest to model, ponieważ sprzedałem samochód 2 tygodnie temu a kupującemu dałem wszystkie papiery![]()
Niestety potrzebuję kasy na wykończenie domu i musiałem sprzedać auto. Nie myślcie, że sprzedałem, bo miałem elektrozaworki zainstalowane lub że mój gazownik przestawił mi mapy od BP:lol: :mrgreen:
Nie wiem czy piszemy o tych samych Valtekach, bo u mnie były żółte 1 OMH, czyli te najszybsze i nie narzekałem. Generalnie mam ciężką nogę, więc wskazówka nie raz wędrowała na czerwone pole, aż do odcięcia i nie odczuwałem żadnych różnic niż na benzynie. :-D Jedynie spalanie wzrastało z 12 na 16 :lol:
Generalnie to ja nie twierdzę, że Valtek jest cudem techniki, ale wnerwia mnie jak ktoś obraża innych, nawet ich nie znając, dodatkowo najeżdżając na ich wtryskiwacze/elektrozawroki, jakby pozjadał wszystkie rozumy :lol:
Dzięki, że mnie wyręczyłeś, nic dodać nic ująć, sam udowodniłeś drogi kolego, że jesteś bajkopisarzem teoretykiemTrimiX pisze: ... bo jak mu głowica spłynie to zale będzie miał i do Ciebie.
Wielozawór w złym miejscu (obrucony o 180st), jak przyspieszasz lub podjeżdżasz pod górkę to wszystki gaz spływa na tył zbiornika a wielozawór jest po drugiej stronie, a powinien byc tam gdzie gaz spływaQris pisze:Wszystko fajnie ale wydaje mi się że czegoś nie wiem...
Czym jest ta butla do jazdy na wstecznym????????????? :-?