http://moto.allegro.pl/item604988902_17 ... _rant.html
czarne auto, czarne alu i czarne szyby, efekt nie jest fajny (oczywiście rzecz gustu :-P )slavi16 pisze:Wybór alusków to oczywiście rzecz gustu (nie dyskutujemy :-P )
Osobiście nie specjalnie przepadam za takim typem, ale mogą wyglądać ciekawie. Choć, moim zdaniem, zakładając ciemne fele, powinno się pójść dalej (oczywiście przy ciemnym autku): przyciemnione szyby i ciemne światła (tzn. przypalane, jeśli się nie pomyliłem w nazwie). Wówczas całe autko fajnie się prezentuje
Aktualnie mam 16' 215 na 55 a kolor auta mam srebrny.....censored pisze:A jakie masz w ogóle felgi do tej pory?16''?jankes6 pisze:Czy kupic komplet nowych opon letnich lepszej jakosci i wydac 1500pln czy 17 i nieco slabsze opony i polepszyc deko wygląd..
Mi osobiście felgi które pokazałeś nie podobają....jaki masz jeszcze kolor samochodu, to też jest ważne?
Może masz utwardzone zawieszenie. Ja w zimie jeździłem na 195/65/15 i po przejściu na 225/45/17 widzę wzrost komfortu bo auto nie kołysze sie tak na zakrętach i przy wyprzedzaniu.goly191 pisze:ja bym 17" nie kupował, o większym rozmiarze nie wspomnę
zimy mam 205/55/16" i to moim zdaniem najlepszy i najwygodniejszy rozmiar
założyłem lato, 235/45/17" to pierwszego dnia myślałem że się zabiję na ulicymasakra, w kołoważach tragedia
dla wyglądu szkoda auta i komfortu, dostałem je razem z autem, sam bym takich nie kupił
utwradzonego nie mam.Marvik pisze:Może masz utwardzone zawieszenie. Ja w zimie jeździłem na 195/65/15 i po przejściu na 225/45/17 widzę wzrost komfortu bo auto nie kołysze sie tak na zakrętach i przy wyprzedzaniu.goly191 pisze:ja bym 17" nie kupował, o większym rozmiarze nie wspomnę
zimy mam 205/55/16" i to moim zdaniem najlepszy i najwygodniejszy rozmiar
założyłem lato, 235/45/17" to pierwszego dnia myślałem że się zabiję na ulicymasakra, w kołoważach tragedia
dla wyglądu szkoda auta i komfortu, dostałem je razem z autem, sam bym takich nie kupił