?, teraz nie wiem czy lepiej to mieć włączone czy nie???, piszą jeszcze że to jest przeciwko złodziejom ale boje się o siebie, podejrzewam że ja to sam kiedyś uruchomiłem bo nie wiedziałem jak otworzyć wlew paliwa i naciskałem różnie pilot, dopiero po jakimś czasie zauważyłem ten napis na desce rozdzielczej, jeśli możecie to napiszcie mi dokładnie jak to się wyłącza i włącza, a może faktycznie lepiej mieć to włączone.  Z góry dziękuję za odpowiedzi do usłyszenia.
?, teraz nie wiem czy lepiej to mieć włączone czy nie???, piszą jeszcze że to jest przeciwko złodziejom ale boje się o siebie, podejrzewam że ja to sam kiedyś uruchomiłem bo nie wiedziałem jak otworzyć wlew paliwa i naciskałem różnie pilot, dopiero po jakimś czasie zauważyłem ten napis na desce rozdzielczej, jeśli możecie to napiszcie mi dokładnie jak to się wyłącza i włącza, a może faktycznie lepiej mieć to włączone.  Z góry dziękuję za odpowiedzi do usłyszenia. [ Dodano: 2015-03-19, 22:17 ]

![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif) nie no dzięki wielkie za pomoc można na was liczyć nie ma co
  nie no dzięki wielkie za pomoc można na was liczyć nie ma co