Montaż asystenta zmiany pasa (side assist retrofit) A6 C6 fl
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzesiek
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2017
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 TFSI 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
Dzięki, to wiem, ale nie wiem ile pinów mają moje obecne lusterka. Mam pamięć, fotochrom, składanie i podświetlenie......najwyższe jakie znalazłem, to 15 + 2 - i te były by chyba dobre. Ale najbezpieczniej będzie zdjąć boczki i przliczyć piny
Kupiłbym obudowy, lampki i zrobił wiązke, ale nie wiem czy te dodatkowe dwa przewody przepchnę przez wiązke w podstawie lusterka - tam jest mega ciasno.
Kupiłbym obudowy, lampki i zrobił wiązke, ale nie wiem czy te dodatkowe dwa przewody przepchnę przez wiązke w podstawie lusterka - tam jest mega ciasno.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzesiek
- Rocznik: 2017
- Silnik: 2.0 TFSI 245KM
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
Dzisiaj kupiłem. Nie będę szedł na skróty. Lampki w aso ok 450 zł + obudowy ( ciężki temat ) + wiązka i problem z jej przeciągnięciem + lakierowanie obudów. Stwierdziłem, że kupię komplet, a jeszcze trafiłem w kolorze. Obecne sprzedam i jakiś grosz się zwróci.
Czy side assist zawsze był w pakiecie z hba i lane assist ?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 2016
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 320KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
u mnie w C6 jest fabrycznie HBA i side assistgrzes283 pisze:Dzisiaj kupiłem. Nie będę szedł na skróty. Lampki w aso ok 450 zł + obudowy ( ciężki temat ) + wiązka i problem z jej przeciągnięciem + lakierowanie obudów. Stwierdziłem, że kupię komplet, a jeszcze trafiłem w kolorze. Obecne sprzedam i jakiś grosz się zwróci.
R1200GS ADV LC
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Rafał
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2006
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Ten gatek nie obsłuży, gatki z softem F,K,M maja hardware z końcówka F i są 4 kanałowe
Musisz znaleźć z softem G lub N, one maja hardware z końcówka G, są 5 kanałowe i obsługują asystentów
Musisz znaleźć z softem G lub N, one maja hardware z końcówka G, są 5 kanałowe i obsługują asystentów
mody: Acc, Fotele elektryczne - kierowcy i pasażera z pamięcią, Lane Change Assist, Kamera cofania, Hak orginał, KeyLess, Elektryczna kolumna kierownicy