A6 C6 - zamiana zderzaka na s line, po zderzeniu ze zwierz..
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2009
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8 TFSI 190KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
A6 C6 - zamiana zderzaka na s line, po zderzeniu ze zwierz..
Witam.
W tygodniu wieczorem po pracy niestety napotkałem stado dzików wybiegających z głębokiego rowu i po prostu doszło do zderzenia, ale do rzeczy.
A6 C6 2007 2.0 tfsi bez s line, miałem zwykły zderzak z grillem i zwykłe lampy bez ksenonu.
W tygodniu będę to składał (nowy prawy błotnik, nowe lampy i zderzak (grill cały)).
Mam takie pytanko. Napotkałem na allegro zderzak s line przed lift chyba 04-08r.
Czy skoro nie miałem s line czy taki zderzak bez problemu podejdzie? Żeby wszystko ładnie wyglądało i nie odstawało, a lampy chciałbym kupić zwykłe z tym, że z soczewką.
W tygodniu wieczorem po pracy niestety napotkałem stado dzików wybiegających z głębokiego rowu i po prostu doszło do zderzenia, ale do rzeczy.
A6 C6 2007 2.0 tfsi bez s line, miałem zwykły zderzak z grillem i zwykłe lampy bez ksenonu.
W tygodniu będę to składał (nowy prawy błotnik, nowe lampy i zderzak (grill cały)).
Mam takie pytanko. Napotkałem na allegro zderzak s line przed lift chyba 04-08r.
Czy skoro nie miałem s line czy taki zderzak bez problemu podejdzie? Żeby wszystko ładnie wyglądało i nie odstawało, a lampy chciałbym kupić zwykłe z tym, że z soczewką.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: predki
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDYA 239KM
- Skrzynia: S-tronic
troche wiazki trzeba zrobic dołozyc kabelki , kupic dwa czujniki poziomowania moduł poziomowania , borda wymienic po lifcie zakodowac i wtyczki wymienic
Było Audi80 b2 2.0 litra PB
Było Audi80 b3 1,8 litra PB
Było Audi80 b3 1,9 litra PB
Było Audi a4 b5 1,9 litra ON
Było Audi a4 b6 1,8T litra PB
było Audi a6 c6 2,4 pb
Było Audi80 b3 1,8 litra PB
Było Audi80 b3 1,9 litra PB
Było Audi a4 b5 1,9 litra ON
Było Audi a4 b6 1,8T litra PB
było Audi a6 c6 2,4 pb
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2009
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8 TFSI 190KM
- Skrzynia: Manual
- Kontakt:
Dzięki bardzo za pomoc, nie chce coś złego kupić.
Napotkałem się jeszcze na te lampy
https://allegro.pl/lampy-reflektory-aud ... 6762479210
Czy tutaj nie byłoby problemu jak zapewnia sprzedawca?
@edit
co do zderzaka s line, skoro nie mam oryginalnie spryskiwaczy i nie chce bo dodatkowa zabawa i tak samo pdc, a w zderzakach widzę występują zaślepki na spryskiwacze i zwykle pdc też to czy to nie będzie nic latać po zamontowaniu, nic nie wypadnie? Obejdzie się bez montowania tych obu rzeczy?
Napotkałem się jeszcze na te lampy
https://allegro.pl/lampy-reflektory-aud ... 6762479210
Czy tutaj nie byłoby problemu jak zapewnia sprzedawca?
@edit
co do zderzaka s line, skoro nie mam oryginalnie spryskiwaczy i nie chce bo dodatkowa zabawa i tak samo pdc, a w zderzakach widzę występują zaślepki na spryskiwacze i zwykle pdc też to czy to nie będzie nic latać po zamontowaniu, nic nie wypadnie? Obejdzie się bez montowania tych obu rzeczy?
- Punisher
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Przemysław
- Rocznik: 2007
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
Lampy od tego sprzedawcy, ale formy Depo, dużo osób poleca w innym wątku, i nawet ja się skusiłem ale czas oczekiwania 2 miesiące, no i czekam :D
Tylko tu masz bixenon, a więc trzeba dokładać wszystko jak wyżej.
Co do zderzaka. Może być problem z zaślepkami spryskiwaczy bo one się trzymają spryskiwacza. Ale raczej nie powinno być problemu z przytwierdzeniem ich od wewnątrz.
Tylko tu masz bixenon, a więc trzeba dokładać wszystko jak wyżej.
Co do zderzaka. Może być problem z zaślepkami spryskiwaczy bo one się trzymają spryskiwacza. Ale raczej nie powinno być problemu z przytwierdzeniem ich od wewnątrz.