heheheh, sam wiesz kolego jak to jest jedziesz do mechanika i tłumaczysz mu co i jak ma zrobić i od razu człowiek spalony bo mechanik stwierdza że jak wiesz lepiej to po co ci on potrzeby, w moim przypadku delikatnie zasugerowałem że pewien kolega z forum wskazał iż to prawdopodobnie zawór jest do wymiany i profilaktycznie już go zakupiłem aby było szybciej, a jak się okaże że to nie zawór to sobie wisiorek z niego zrobię, ale od razu zaznaczyłem że on tu jest specjalista i nie będę się wymądrzał, z resztą z tego co zauważyłem jak podpiął swój magiczny komputer pod auto wyskoczył mu błąd oraz trzy sugerowane przyczyny powstania usterki
Powiedz mi jeszcze kolego o ile masz takie informacje ile powinien przeciętnie palić takie auto, pytam bo wydaj mi się że dość dużo, w mieście poniżej 18l nie da rady a wręcz jak zerkam to 22 pokazuje a nawet więcej, w trasie do 100km/h ok. 10 l a przy 180-200 trzyma się tak 11,7 L - to normalne że w mieście tyle spala, będę wdzięczny za odpowiedź, i z górny przeprasza że pytanie o taki rzeczy w tej zakładce