Zabezpieczenie do kół Audi A6 C7
Zabezpieczenie do kół Audi A6 C7
Witam. Czy ktoś z kolegów z forum poleci czy warto kupić a jeżeli tak to jakie zabezpieczenia do kół (chodzi mi o system jedna śruba w kole odkręcana specjalną nakładką )- obecnie mam "20 rotory - zastanawia mnie tez czy ta specjalna nakładka się zmieści przez otwór śrubowy koła :P
-
- Forum Audi A6 / A7
- pan42
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2022
- Moje auto: Q5
- Nadwozie: SUV
- Silnik: 2.0TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
O takich właśnie pisałem, jak Ci za mocno przykręcą, to zobaczysz ile trzeba zachodu, aby je odkręcić przy wymianie kół. Dla pocieszenia mnie 3 koła się odkręcały, ale jak to bywa w życiu ostanie nie. Auto stało dobę na kanale i intensywnie polewana śruba WD-40 dopiero wtedy puściłanygus069 pisze:Kup śruby antykradzieżowe orginał audi
Było przez 8 lat A6 C6 teraz A6 C7
-
- Forum Audi A6 / A7
Widzę że dywagacje odnośnie śrub się rozwijają. Jedno podstawwe pytanie - na cholere te śruby komuś?
Czy ktoś widział kiedyś Audi A6C7 czy w ogóle samochód podobnej klasy a nawet niższej rano na cegłówkach bo ktoś ukradł w nim koła? Dla mnie to taka mentalność ludzi urodzonych i żyjących w czasach komuny
kiedyś też były radia samochodowe z panelami czy nawet z kieszeniami i całe wyciągane bo kradli
Rozumiem jak ktoś zakupi auto juz z takimi śrubami ale żeby szukać nowych i utrudniać później sobie życie kilka razy do roku
?
Czy ktoś widział kiedyś Audi A6C7 czy w ogóle samochód podobnej klasy a nawet niższej rano na cegłówkach bo ktoś ukradł w nim koła? Dla mnie to taka mentalność ludzi urodzonych i żyjących w czasach komuny

- damos
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damos
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
takraverone74 pisze:Czy ktoś widział kiedyś Audi A6C7 czy w ogóle samochód podobnej klasy a nawet niższej rano na cegłówkach bo ktoś ukradł w nim koła?
Dla mnie to mentalnośc dresa spod budki z piwem: "ubliżać tym, którzy myślą inaczej niż ja".raverone74 pisze:Dla mnie to taka mentalność ludzi urodzonych i żyjących w czasach komuny
Jakie utrudnianie? Kilka razy w roku koła zdejmujesz?raverone74 pisze:utrudniać później sobie życie kilka razy do roku