Po drugie po co kraść koła warte kilka tysięcy, jak można ukraść auto warte 10 razy tyle

bardzo dobrze napisane.damos pisze:Bo "Rychu" spod bloku ma pomysł - jak sprzedać kradzione koła a nie ma - jak sprzedać kradzione auto. Ponadto - wie, jak odkręcić koła ale już nie wie, jak odpalić auto...mat1324 pisze:Po drugie po co kraść koła warte kilka tysięcy, jak można ukraść auto warte 10 razy tyle
Jakie problemyadi760303 pisze:nie ma problemów z nakładkami?
mam oryginalne śruby Audi i żadnych problemów z nakładkami. Przedtem miałem oryginalne BMW - również bez problemów. Jeszcze przedtem nieoryginalne - ale też bez żadnych kłopotów.adi760303 pisze:rozumie że ty korzystasz z takich zabezpieczeń? org? nie ma problemów z nakładkami?
Ja nikomu nie ubliżam a w dresach nie gustujedamos pisze:takraverone74 pisze:Czy ktoś widział kiedyś Audi A6C7 czy w ogóle samochód podobnej klasy a nawet niższej rano na cegłówkach bo ktoś ukradł w nim koła?
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
ObrazekDla mnie to mentalnośc dresa spod budki z piwem: "ubliżać tym, którzy myślą inaczej niż ja".raverone74 pisze:Dla mnie to taka mentalność ludzi urodzonych i żyjących w czasach komunyJakie utrudnianie? Kilka razy w roku koła zdejmujesz?raverone74 pisze:utrudniać później sobie życie kilka razy do roku