Audi A6 C5 2.8 30V KOMPRESOR - więcej mocy 300+ /doładowanie
no właśnie jakieś foteczki jak to teraz wygląda, pzdr.bendzji pisze:przydałoby się jakiś spy foto
edit.
ło panie masakra, nie da się tego opisać, czekam na efekt końcowy, wykres i jakis filmik jak to jeździ

Ostatnio zmieniony 11 sty 2018, 23:30 przez patryqpl, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Chciałem założyć osobny temat o swapie V8 - ale moderatorowi nie spodobało sie to i temat wyrzucił do śmietnika. W związku z tym muszę tu kontynuować.
W marcu auto jedzie na strojenie/konwersje sterownika silnika pod manual.
Ten silnik wychodził wyłacznie z automatem.
Jutro wstawię parę nowych zdjęć z wszystkim pod maską, robię już również detale ''aero'' a inspiracje czerpie z dwóch aut. Jeden to AVANT RS6 a z drugiego - RS5 wychwytuję detale z połączeń poszerzeń i przejść w karoserię. RS6 jest inspiracją zestawu ''aero''
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Również do swojego avanta zamontuję skrzydło na klapie
![Obrazek]()
Silnik już w całości przed zestrojeniem
![Obrazek]()
Tak będzie wyglądał detal ''AERO'' do mojego rs-a przez małą literę rs6/4
Te listwy zrobione do jakiejś B4 cabrio- kto chętny do zmiany wyglądu listew na CARBONY - to zapraszam, wszelkie wykończenia w carbonie.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
---------------------------------------
[ Dodano: 2018-04-07, 22:44 ]
Jakiś wygląd nie skończonej wersji roboczej dzień przed wyjazdem do ''uzdrowiciela''
![Obrazek]()
W marcu auto jedzie na strojenie/konwersje sterownika silnika pod manual.
Ten silnik wychodził wyłacznie z automatem.
Jutro wstawię parę nowych zdjęć z wszystkim pod maską, robię już również detale ''aero'' a inspiracje czerpie z dwóch aut. Jeden to AVANT RS6 a z drugiego - RS5 wychwytuję detale z połączeń poszerzeń i przejść w karoserię. RS6 jest inspiracją zestawu ''aero''
Również do swojego avanta zamontuję skrzydło na klapie
Silnik już w całości przed zestrojeniem
Tak będzie wyglądał detal ''AERO'' do mojego rs-a przez małą literę rs6/4
Te listwy zrobione do jakiejś B4 cabrio- kto chętny do zmiany wyglądu listew na CARBONY - to zapraszam, wszelkie wykończenia w carbonie.
---------------------------------------
[ Dodano: 2018-04-07, 22:44 ]
Jakiś wygląd nie skończonej wersji roboczej dzień przed wyjazdem do ''uzdrowiciela''

Ostatnio zmieniony 18 kwie 2018, 07:12 przez Jarek-LT, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Obydwoje - ZERO wyobrażni!!!!!!! Przecież napisałem , że to NIESKOŃCZONE.
Tam nie ma jeszcze ani grama szpachli nie mówiąc o lakierze. Czytajcie i ruszcie swoje
szare komórki. W takim stanie jedzie/ zostaje zabrany do tunera gdy wróci z wydechem również, zrobiony do końca bedzie tył jak i przód + nadkola + progi i inne wypieszczone duperele.
Czasami szkoda wam pokazać cokolwiek przed skończeniem bo jesteście kwintesencją polaczka..... bez jakiejkolwiek nieszablonowej wyobrażni.
Tam nie ma jeszcze ani grama szpachli nie mówiąc o lakierze. Czytajcie i ruszcie swoje
szare komórki. W takim stanie jedzie/ zostaje zabrany do tunera gdy wróci z wydechem również, zrobiony do końca bedzie tył jak i przód + nadkola + progi i inne wypieszczone duperele.
Czasami szkoda wam pokazać cokolwiek przed skończeniem bo jesteście kwintesencją polaczka..... bez jakiejkolwiek nieszablonowej wyobrażni.

Ostatnio zmieniony 08 kwie 2018, 10:33 przez Jarek-LT, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Śledzę temat od początku, jesteś w stanie pokazać zdjęcie tej fury z boku bo jak nie zrobisz nic z tyłem to troszkę będzie śmiesznie wyglądać. Ciekawe również jak że światłami, modułami od reflektorów, zegrami itd. Bedą rozumiem z nowej fury ? Widzę że kupa kasy na to poszła.
A powiedz mi montujesz już te kompresory na zamówienie? I pytanie czemu taki drogi zestaw z cnc do samodzielnej przeróbki prowadzę firmę i takie elementy bym wykonał duuużo taniej.
A powiedz mi montujesz już te kompresory na zamówienie? I pytanie czemu taki drogi zestaw z cnc do samodzielnej przeróbki prowadzę firmę i takie elementy bym wykonał duuużo taniej.