Elementy zaznaczylem na zdjeciach.. Chodzi o ten element na czerwono
Króciec węża Audi A6 C6 2.4 BDW
- makaveli2pac
- Forum Audi A6 / A7
Króciec węża Audi A6 C6 2.4 BDW
Witam potrzebuje pomocy. Prolem mianowicie taki, pekl mi króciec wezka co idzie do glownej duzej rury chlodnicy (wężyk idzie od zbiorniczka wiec jest przelewowy chyba, i wpada do tego grubego weza, tam jest takie plastikowy krociec co wklada sie gruba rure i od ggory ta mała. Moze mi ktos pwoiedziec jak mam to na serwisie aukcyjnym znalezc. Silnik 2.4 V6 C6.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Ostatnio zmieniony 12 gru 2017, 22:18 przez makaveli2pac, łącznie zmieniany 1 raz.
- makaveli2pac
- Forum Audi A6 / A7
- makaveli2pac
- Forum Audi A6 / A7
- makaveli2pac
- Forum Audi A6 / A7
- makaveli2pac
- Forum Audi A6 / A7
Chciałem koledze podziekować. Zakupiłem ori wąż w ASO. Wymiana prosta, lecz nalezy użyć troszke siły sciagajac zawleczki, nalezy potem ciagnac aż pusci.
wsadzenie nowego jest takze proste na wcisk juz nie tzreba nic podważać.
Czasowo z 20 min troszke wyleje sie plynu moze z 1.5l max.
Kolego@mat1324, mam pytanie ogolnie po wymianie zaczeło mi dymic jak zamkne maske to z lampy pasazera wydobywa sie niesmierdzacy dym, czyzby plyn wylal sie na ta otuline rury i na jak sie nagrzewa paruje? druga zrecz ze jak jade to nie czuc w aucie nic, jak stane lekko czuje zapach tak jak by ktos kartke papieru palil, mozliwe ze to ten płyn tak smierdzi?
wsadzenie nowego jest takze proste na wcisk juz nie tzreba nic podważać.
Czasowo z 20 min troszke wyleje sie plynu moze z 1.5l max.
Kolego@mat1324, mam pytanie ogolnie po wymianie zaczeło mi dymic jak zamkne maske to z lampy pasazera wydobywa sie niesmierdzacy dym, czyzby plyn wylal sie na ta otuline rury i na jak sie nagrzewa paruje? druga zrecz ze jak jade to nie czuc w aucie nic, jak stane lekko czuje zapach tak jak by ktos kartke papieru palil, mozliwe ze to ten płyn tak smierdzi?
-
- Forum Audi A6 / A7