Moduł wentylatory
Moduł wentylatory
Witam. Moduły mi sie spaliły.. I mam pytanie czy można kupic same moduły czy trzeba od razu całosc komlet z wentylatorami? Druga sprawa czy musza byc te same numery modułów czy wystarczy że będą do audi a6 c6 3.0 tdi 2004-2008r ? Pozdrawiam.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 2016
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
moduły dostępne tylko w komplecie z silnikami i wentylatorami (jeżeli chodzi o org.) nie patrz na numery org., bo jest ich kilkanaście. ważne aby był komplet z 2.7TDI, 3.0TDI, 4.2FSI 2004-2011r.prod.
dostępne są nowe "chińczyki" 350-450zł. ale jak to się sprawdza w eksploatacji - nie wiem, nigdy nie montowałem
dostępne są nowe "chińczyki" 350-450zł. ale jak to się sprawdza w eksploatacji - nie wiem, nigdy nie montowałem
no ja kupilem osatntio za 1500 uzywane z innymi numerami i caly czas chodzily.. nawet jak samochod wyalczony na 3 sec wylaczaly sie i znowu chodzily pod komputerem pokazalo ze jeden wentylator ma wieksze napiecie odeslalem.Na allegro znalazlem takie cos co myslisz? Gwarancja wszystko jest . http://allegro.pl/wentylator-modul-audi ... 60910.html