Cześć, jako że dziś stałem się posiadaczem nowego autka to odrazu dołączyłem do forum i pomyślałem że trochę to autko przedstawię. W sumie sam nie wiele wiem :D Autko na pewno nie bite. Swoją historię zaczeło jako pokazowe w Niemczech, po roku sprowadzone do Polski, na początku i na kńcu serwisowane w autoryzowanych serwisach. Kupione z salonu jako auto oddane w rozliczeniu Ogólnie ładne zadbane, elegancko chodzi, Jak narazie odkryłem nie działające prawe głośniki --> temat w "Car audio", poki co brak innych usterek
Co do autka:
2006r.
3.0 tdi quattro 233km
Automat tiptronic
Co do wyposażenia:
Cieżko mi powiedzieć co jest w standardzie a co dodatkowe bo to moje pierwsze audi.
Na pewno bardzo podobają mi się chyba rzadziej spotykane ciemno brązowe skórki :P
Pare zdjęć, jak będzie pogoda coś jakieś jeszcze zrobie
otomoto, allegro Dziś udalo mi się skontaktować z poprzednim wlascicielem który go oddał w rozliczeniu, wymienione były wszystkie wtryski na nowe oryginalne, dostałem adres serwisu w którym byl serwisowane przez ostatnie 4 lata, jutro jade popytać o historię napraw
Bardzo fajnie to wyglada . Jakbym miał ten samochód to walnąłbym ospoilerowanie w kolor auta albo na ciemniejszy kolor( popatrz w necie po zdjęciach). Co do braku dźwięku po prawej to na 99% wzmacniacz był wymieniany i jest na nim ochrona komponentu. Wizyta albo w serwisie audi albo poszukaj po forum kontaktu z Twoich okolic. Inaczej się tego nie da ogarnąć .
Mody:
HBA
Lane assist
Klapa z pilota
Kodowania zegarow
VZE w trakcie
I cos bym pewnie jeszcze znalazl:)
To nie ten co w linku, on byl oddany w rozliczeniu do serwisu skody i odkupilem go od faceta ktory tam pracuje. Dzis bylem w serwisie w którym byl serwisowany ostatnie 4 lata, wszystko maja w komputerze, wszystko robione na oryginalnych czesciach, nowe wahacze, tuleje, wtryski, ksenony, rozrzad pompy, akumulator, regenerowana trubina. Ogolnie facet nie oszczędzał :D
Czyli nie zakładał oryginalnych części, tylko markowe zamienniki . W takim razie można powiedzieć, że też nie oszczędzam na aucie, ponieważ montuję albo oryginał z ASO lub markowe zamienniki .