Przy okazji czy boczki da się poskładać tzn, z anglika boczki a przełożyć uchwyty ze sterowaniem szyb? bo jednak po wsadzeniu skór bez sensu by na boczkach został materiał
[A6 C6] Podgrzewanie foteli
Witam, panowie mam podgrzewane foteliki materiał a znalazłem sobie ładne skórzane ale bez podgrzewania, pytanie czy można przerzucić maty bez większej filozofii? czy potrzeba do tego większego nakładu pracy?
Przy okazji czy boczki da się poskładać tzn, z anglika boczki a przełożyć uchwyty ze sterowaniem szyb? bo jednak po wsadzeniu skór bez sensu by na boczkach został materiał
-
Songoaudis
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Piotr
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
po 1 da się przełożyć całe gąbki
ale jak tego nie robiłeś to mozesz polec
po 2 da się przerobić boczki od anglika w c6 ale musisz dorobić zaślepkę po przełączniku alarmu - bo prawie na pewno go miało auto
po 3 trzeba było zacząć że to są fotele angielskie bo - mogą mieć inny układ wyposażenia
tz prawy będzie lepszy niż lewy -- ew z anglika wykorzystaj tylko skóry a instalacja i szczególnie mata pasażera została z prawej strony
po co ci schemat
??
ale jak tego nie robiłeś to mozesz polec
po 2 da się przerobić boczki od anglika w c6 ale musisz dorobić zaślepkę po przełączniku alarmu - bo prawie na pewno go miało auto
po 3 trzeba było zacząć że to są fotele angielskie bo - mogą mieć inny układ wyposażenia
tz prawy będzie lepszy niż lewy -- ew z anglika wykorzystaj tylko skóry a instalacja i szczególnie mata pasażera została z prawej strony
po co ci schemat
-
Songoaudis
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Piotr
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
kolego potrzebuje żeby mi kolega posprawdzał czujnik zajętości plus maty ponieważ fotele na miejscu kierowcy chodzą bez problemu a na fotelu pasażera 11 minut koniec wyłączają się
Jade ulicom opony asfalt drom pingwiny jak zobacza audi na zawał umra hej Julian Julian on twardy jest jak głaz jedziemy Panie ciut za wolno trzeba wcisnąć gaz 
-
przemek822
- Forum Audi A6 / A7

Witam
Rozglądam się za matą grzewczą ponieważ przy zakupie auta fotel kierowcy już nie grzał.
Mam pytanie jaki numer katalogowy maty podejdzie do mnie na fotel kierowcy, auto to A6C6 2.4 z 2004r.
Mata z fotela pasażera podejdzie pod fotel kierowcy ?
Numery mat znalazłem takie:
4F0963557
4F0963555
Która będzie odpowiednia dla mnie ?
Rozglądam się za matą grzewczą ponieważ przy zakupie auta fotel kierowcy już nie grzał.
Mam pytanie jaki numer katalogowy maty podejdzie do mnie na fotel kierowcy, auto to A6C6 2.4 z 2004r.
Mata z fotela pasażera podejdzie pod fotel kierowcy ?
Numery mat znalazłem takie:
4F0963557
4F0963555
Która będzie odpowiednia dla mnie ?
-
przemek822
- Forum Audi A6 / A7

audi-a6-c6-wymiana-foteli-vt50947.htm
Przecież jest o tym wystarczająco info na forum lub ogólnie na internecie.
Przecież jest o tym wystarczająco info na forum lub ogólnie na internecie.