[ All ] Opony Vredestein Ultrac Sessanta - czy ktoś je użyt
- Kamilson100
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2005
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Ceny latem są o około 10 do 30% niższe niż w sezonie zimowym. Taka kolej rzeczy. Teoretycznie powinno być taniej. Odsyłam w tym celu na chociażby motointegrator.plKmicik pisze:Siemka, jak wam się wydaje, czy okres letni to dobry czas na zakupy opon zimowych? Można liczyć na jakieś większe niż zwykle rabaty? Mam na myśli opony w rozmiarze 205/60R16
Podaj dokładnie o jaki rozmiar Ci chodzi, jaka marka by Cię interesowała itd. Na tej podstawie wyszukasz ewentualnie opon w promocyjnych cenach. Jak zamówisz, to włóż je do jakiejś piwnicy, aby leżała i czekała sobie w chłodku.
Deser
Vredeinstain
Ja uzytkowalem oponki vredeistain 245/45r17 opona super bierznik sliczny robi wrazenie,jezdzilem 1 sezon.
Edytowałem post zgodnie z Regulaminem. (szalony)
Edytowałem post zgodnie z Regulaminem. (szalony)
Ostatnio zmieniony 27 lip 2015, 20:07 przez haribo.pl, łącznie zmieniany 1 raz.
Na styk nie ma co kupować, rozumiem, że nie są to fabryczne rozmiarówki? Zadzwoń może do ASO, czasami dzwonię jak mam podobne dylematy i tam sprawdzają i podpowiadają. Zresztą w manualu powinno być to opisane. Czytaj też oznaczenia na oponie, jak nie wiesz co znaczą, to na http://www.oponeo.pl/artykul/jak-czytac ... na-oponach masz transkrypcję.
Deser