Screw, Siemka
Powiem Ci szczerze, że jeżeli chodzi o czerwone elementy na zderzakach też mnie nie przekonują, co więcej jak szukałem samochodu, w ogóle nie chciałem go nawet przyjechać obejrzeć przez to :D Całe szczęście pojechałem i teraz nie żałuję
Myślałem żeby tego nie przemalować na czarno po prostu, ale przyzwyczaiłem się i nawet zaczął mi się z tym podobać (na zdjęciach bardzo się rzuca to w oczy w RL na prawdę sporo mniej)
Jeżeli chodzi o przeróbki, nie wiem czy poprzedni właściciel był klubowiczem (raczej nie) ponieważ wskazał mi miejsce gdzie mu wszystko co chciał zrobili, czyli:
zderzaki i lotki od S6, podsufitka czarna z S-line, hamulce i tarcze, wydech, wirus
Niestety samochód mam już dłużej niż miesiąc a wyjechałem nim z garażu z 10 razy i tyle co miałem czas na jakąś kosmetykę, żarówki, wymiana LED (pracuję w domu, nowa pracy więc dopiero w przyszłym miesiącu znajdzie się trochę czasu na pocieszenie się furką

) Z tego powodu nadal nie wiem np jakie mam hamulce, jaki wydech itp eh, jak tylko będzie czas będę na bieżąco uzupełniał informacje
Jeżeli chodzi o skóry to rzeczywiście są MEGA. Co więcej poprzedni właściciele mega o nie dbali bo są w stanie perfekcyjnym! Zresztą tak samo jak całe wnętrze