A6 3.0TDI Avant S Line mody RS6 style
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dawid
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2008
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 AQD 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
Za 2k możesz mieć oryginały po lifcie bez oddawania swoich lamp. Kompletne do założenia . Jak chcesz z instalacja P&P to kilka złotych więcej. Ogólnie max przeróbka to przedlift halogen to bi-xenon po lifcie i ja tak robiłem.
Depo prezentują się bardzo dobrze i chyba bym szedł w ta stronę gdyby DEPO robiło ruch lewostronny
Jak tam autor, co jeszcze planujesz ?:)
Depo prezentują się bardzo dobrze i chyba bym szedł w ta stronę gdyby DEPO robiło ruch lewostronny
Jak tam autor, co jeszcze planujesz ?:)
Mody:
HBA
Lane assist
Klapa z pilota
Kodowania zegarow
VZE w trakcie
I cos bym pewnie jeszcze znalazl:)
HBA
Lane assist
Klapa z pilota
Kodowania zegarow
VZE w trakcie
I cos bym pewnie jeszcze znalazl:)
Dokładnie Depo ładnie świecą i nie kosztują 2 tys zł.U mnie wybór był oczywisty.
Co do planów napewno klapa elektryczna,chodzą mi fotele RS6 po głowie tylko ta cena.Gdyby kosztowały do 3500 zł już by u mnie siedziały.Dalej już nie mam pomysłów.Moze zmiana koloru,ale przeglądałem ostatnio wzornik i nie ma nic co by mi wpadło w oko
Co do planów napewno klapa elektryczna,chodzą mi fotele RS6 po głowie tylko ta cena.Gdyby kosztowały do 3500 zł już by u mnie siedziały.Dalej już nie mam pomysłów.Moze zmiana koloru,ale przeglądałem ostatnio wzornik i nie ma nic co by mi wpadło w oko
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7