z tej strony Bartek, jestem nowym użytkownikiem forum, miło mi wszystkich powitać. Od lutego zostałem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C6 3.0 TDI, to moje pierwsze własne auto i jestem z niego bardzo zadowolony..
 Odświeżam trochę temat ponieważ poszukuje felg 18" do mojego nabytku. Z racji tego, że lato tuż tuż,a komplet nowych wtryskiwaczy już mam, przyszła pora żeby założyć jakieś ładne koła. Znalazłem coś ciekawego na allegro(poniżej foto)  z tym że trochę mnie martwi to ET 48. Wyczytałem w tym temacie że lepiej mniejsze, czy faktycznie będzie to źle wyglądało ? Warto kupić? Oraz trzecie pytanie: jakie oponki do tego?
 Odświeżam trochę temat ponieważ poszukuje felg 18" do mojego nabytku. Z racji tego, że lato tuż tuż,a komplet nowych wtryskiwaczy już mam, przyszła pora żeby założyć jakieś ładne koła. Znalazłem coś ciekawego na allegro(poniżej foto)  z tym że trochę mnie martwi to ET 48. Wyczytałem w tym temacie że lepiej mniejsze, czy faktycznie będzie to źle wyglądało ? Warto kupić? Oraz trzecie pytanie: jakie oponki do tego?18" 5x112
8J x 18
ET48
http://allegro.pl/oryginalne-felgi-audi-18-5x112-komplet-i6251639473.html
Pozdrawiam!