Na youtube oglądałem filmik co się wypowiadał mechanik to polecał polift bo w tych przed lift sie wypalały diody. Ja nigdy nie miałem problemu szczerze powiem ale dużo jeżdżę i często widzę na drogach że właśnie albo nie świecą wcale albo bardzo słabo. Chyba że jakieś "chinki" założone byłyjanuszm pisze:trwalsze? to pod ta nazwa rozumiesz?
moj brat ma A6 Avant 2009 i tydzien temu musial tyl prawy wymienic, bo raz swiecilo raz nie, potem przygasala.
trwale to to napewno nie jest.
jak juz wymieniasz to tylko na originalne, albo valeo, zadnych podrob, bo to gowno nie pasuja dobrze.
daniel1997 pisze:milosztk, podmieniasz na lift i wszystko działa![]()
Uzupełnij proszę swój profil zgodnie z Regulaminem Forum. Informacje techniczne uzupełnij szczegółowo i prawidłowo wybierając je w menu, w Twoim profilu. Zabronione jest wpisywanie w polu "Skąd " lokalizacji na podstawie tablic rejestracyjnych i innych informacji. Jeśli nie chcesz podawać miasta w którym mieszkasz, podaj najbliżej leżące od Twojego miejsca przebywania, lub region. Brak właściwie uzupełnionego profilu może skutkować jego zablokowaniem lub usunięciem. Proszę o PW po dokonaniu zmiany
Witam chciałem się zapytać czy bez problemu wymienie tylne światła led na led polift w avancie?? czy trzeba coś vagiem ustawiaćScrew pisze:Jesli wczesniej byly ledy oczywiscie:)daniel1997 pisze:milosztk, podmieniasz na lift i wszystko działa
Jesli miales zwykle , nie ledowe to trzeba je zakodowac o czym jest na forum(ja tak robilem).