Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Wymiana świateł tył avant

Elektryka
ODPOWIEDZ
milosztk
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Wymiana świateł tył avant

Post autor: milosztk » 05 mar 2017, 15:00

Witam chciałem się zapytać czy bez problemu wymienie tylne światła led na led polift w avancie?? czy trzeba coś vagiem ustawiać ??? lampy mam do wymiany po kolizji więc jest okazja :) ponoć diody w tych lampach polift są trwalsze ;)

januszm
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Janusz
Rocznik: 2010
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel

Post autor: januszm » 05 mar 2017, 15:12

trwalsze? to pod ta nazwa rozumiesz?
moj brat ma A6 Avant 2009 i tydzien temu musial tyl prawy wymienic, bo raz swiecilo raz nie, potem przygasala.
trwale to to napewno nie jest.

jak juz wymieniasz to tylko na originalne, albo valeo, zadnych podrob, bo to gowno nie pasuja dobrze.

milosztk
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: milosztk » 05 mar 2017, 15:24

januszm pisze:trwalsze? to pod ta nazwa rozumiesz?
moj brat ma A6 Avant 2009 i tydzien temu musial tyl prawy wymienic, bo raz swiecilo raz nie, potem przygasala.
trwale to to napewno nie jest.

jak juz wymieniasz to tylko na originalne, albo valeo, zadnych podrob, bo to gowno nie pasuja dobrze.
Na youtube oglądałem filmik co się wypowiadał mechanik to polecał polift bo w tych przed lift sie wypalały diody. Ja nigdy nie miałem problemu szczerze powiem ale dużo jeżdżę i często widzę na drogach że właśnie albo nie świecą wcale albo bardzo słabo. Chyba że jakieś "chinki" założone były ;p jeśli w ogóle są takie ale znając życie pewnie tak :)

daniel1997

Post autor: daniel1997 » 05 mar 2017, 17:23

milosztk, podmieniasz na lift i wszystko działa <okok>
Ostatnio zmieniony 05 mar 2017, 17:50 przez daniel1997, łącznie zmieniany 1 raz.

milosztk
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: milosztk » 05 mar 2017, 17:46

daniel1997 pisze:milosztk, podmieniasz na lift i wszystko działa <okok>

Uzupełnij proszę swój profil zgodnie z Regulaminem Forum. Informacje techniczne uzupełnij szczegółowo i prawidłowo wybierając je w menu, w Twoim profilu. Zabronione jest wpisywanie w polu "Skąd " lokalizacji na podstawie tablic rejestracyjnych i innych informacji. Jeśli nie chcesz podawać miasta w którym mieszkasz, podaj najbliżej leżące od Twojego miejsca przebywania, lub region. Brak właściwie uzupełnionego profilu może skutkować jego zablokowaniem lub usunięciem. Proszę o PW po dokonaniu zmiany :)

OK dzięki za odp ;)

Screw
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Dawid
Rocznik: 2007
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.8 AQD 193KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Benzyna

Post autor: Screw » 13 mar 2017, 04:19

Jesli wczesniej byly ledy oczywiscie:)

Jesli miales zwykle , nie ledowe to trzeba je zakodowac o czym jest na forum(ja tak robilem).

daniel1997

Post autor: daniel1997 » 14 mar 2017, 22:24

Screw pisze:
Jesli wczesniej byly ledy oczywiscie:)

Jesli miales zwykle , nie ledowe to trzeba je zakodowac o czym jest na forum(ja tak robilem).
Witam chciałem się zapytać czy bez problemu wymienie tylne światła led na led polift w avancie?? czy trzeba coś vagiem ustawiać ?? ? lampy mam do wymiany po kolizji więc jest okazja :) ponoć diody w tych lampach polift są trwalsze ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja