[ALL] Które zimówki wybrać
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Przemo
- Rocznik: 2010
- Moje auto: Q7
- Nadwozie: SUV
- Silnik: 3.0 TDI 204KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
jeśli chodzi o opony typowo śniegowe w trudniejsze warunki to Nokian koniecznie - bardzo dobre właściwości. Jeżeli chcesz opony premium na różne warunki kup Michelin 5. Jeśli chcesz bardzo fajne opony śniegowe klasy budżetowe to dębica frigo 2 z nowym bieżnikiem sava - typowo miejskie dobre na ciężki śnieg opony. Dunlop fajny ale nie ma szału w kopnym śniegu, to bardziej opona do miasta i błoto pośniegowe na autostrady. Najbardziej odpowiednie będą opony Nokian.
Te pirelli też bardzo dobre choć nie aż tak jak 1 seria ale pamiętaj, że szybko się ścierają
Te pirelli też bardzo dobre choć nie aż tak jak 1 seria ale pamiętaj, że szybko się ścierają
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AJL 180KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
zapomniałeś chyba dodać żę chodzi o model nokian Nordmann- opona na rynek północny u nas ciężko dostępna a jeśli już to tylko na początku sezonuskubiszek pisze:jeśli chodzi o opony typowo śniegowe w trudniejsze warunki to Nokian koniecznie - bardzo dobre właściwości. Jeżeli chcesz opony premium na różne warunki kup Michelin 5. Jeśli chcesz bardzo fajne opony śniegowe klasy budżetowe to dębica frigo 2 z nowym bieżnikiem sava - typowo miejskie dobre na ciężki śnieg opony. Dunlop fajny ale nie ma szału w kopnym śniegu, to bardziej opona do miasta i błoto pośniegowe na autostrady. Najbardziej odpowiednie będą opony Nokian.
modele nokiana dostępne na naszym rynku nie odbiegają osiągami zbytnio od inmych marek
a ten nowy bieżnik savy też ma ładnych kilka latek od premiery i czasy świetności za sobą
ale zawsze lepsze to niż 25 letni wzór dębicy frigo 2 wywodzący się z goddyera ug 5 i początku lat 80
- repek92
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2003
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Skrzynia: Tiptronic
co do nokianow to na polnocy m.in. norwegia szwecja to tam slyną nokiany hakkapeliitta nie spotkalem sie z modelem opony nordman chcac kupic dobre nokiany proponja kupic produkcji finlandzkiej, a co do debicy to jak jest dot 14 lub 15 to licz na ten starszy wzór bieznika niz na ten nowy, ja osobiscie nie brałbym debicy
Lektorzy, nagrania: multifonika.net