Sorcia, ze tak dlugo nic nie pisalem ale raz bylo zimno a dwa zrobilem 3 testy spalania na bp. 11,5l na 100km ale biegi zmienialrm 1750-2000 obrotow/min. 12,4l/100km miedzy 2000-2500 obrotow. Teraz 13,5l obroty zmienialem zawsze przy 3000.
Tylko miasto zazwyczaj w 2-3 osoby.
W weekend bede chcial zrobic log-a z odpieta wtyczka od n75 i ocenil ny ktos czy wszystko jest prawidlowo tzn turbo dmucha wtedy do 0.3 jak mi powiedzieli i wyczytalem na forum. Wezyki zamowie po wyplacie bo krucho sie zrobilo po kupnie nowego akumulatora i paru drobiazgow weselnych.
[A6 C5] 1.8TQ APU 150km czy oplaca sie robic program
Hejka.
Wtrącę swoje 3 grosze. Z tego co pamiętam mówiłeś coś o zwiększonej masie w twoim aucie. Jeśli dołożyć jazdę po mieście w 2-3 osoby to spalanie Pb rzędu 13,5l. uważam za bardzo małe. Jeśli na gazie masz nadal spalanie rzędu 20litrów to przyglądałbym się samej instalacji lpg.
Co ty tam masz wsadzone? Dziwne że w Kołomaxie nie ogarnęli ci tego.
Wtrącę swoje 3 grosze. Z tego co pamiętam mówiłeś coś o zwiększonej masie w twoim aucie. Jeśli dołożyć jazdę po mieście w 2-3 osoby to spalanie Pb rzędu 13,5l. uważam za bardzo małe. Jeśli na gazie masz nadal spalanie rzędu 20litrów to przyglądałbym się samej instalacji lpg.
Co ty tam masz wsadzone? Dziwne że w Kołomaxie nie ogarnęli ci tego.
- zarzyk
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
No właśnie, czasami mam wrażenie, że delikatnie czuć gazem, jak odpale auto czy jak zgaszę i odpalę w ciągu kilku minut (2-4)
Tak to pod maską jest instalacja
KME NEVO - komputer
hanna - wtryski (zmieniałem na te rok temu chyba pomarańczowe ale musiał bym zerknąć bo nie pamiętam)
KME SILVERT i reduktor. fotki wstawię jutro ale to chyba inny dział.
Ciepło się zrobiło i biore się za wymianę wężyków i przy okazji zderzaka
to dostęp będzie spory 
Pali nadal tyle sam, ciepło się robi to zejdzie pewnie do 19l / 100km gazu.
Tak to pod maską jest instalacja
KME NEVO - komputer
hanna - wtryski (zmieniałem na te rok temu chyba pomarańczowe ale musiał bym zerknąć bo nie pamiętam)
KME SILVERT i reduktor. fotki wstawię jutro ale to chyba inny dział.
Ciepło się zrobiło i biore się za wymianę wężyków i przy okazji zderzaka

Pali nadal tyle sam, ciepło się robi to zejdzie pewnie do 19l / 100km gazu.
Nie bój się eksperymentów. Amatorzy zbudowali Arkę Noego a fachowcy Tytanic-a