A6 C6 nawigacja
A6 C6 nawigacja
pytanie do osób zorientowanych, moja audiczka posiada nawigacje niestety z 2005r, często gdzieś jeżdżę podstawa gps ale warto mieć zapasowo nawigację w aucie jeśli jest taka możliwość, na allegro oferuje się typ który sprzedaje mapy do c6 z 2016 roku. moje pytanie czy wystarczy kupić tą płytkę, wsadzam w napęd i będzie okay, czy trzeba coś jeszcze uaktualniać, mam najstarszy możliwy sterownik w mmi, drugie pytanie jak to jest z tymi krajami, płyty są dwie, jutro będę dzwonił do gościa bo w żadnej częśći nie napisał gdzie jest Polska Xd najbardziej zależy mi Holandia/Niemcy/Polska a najlepiej cała europa na jednej płytce
hej,
tu masz cały wątek o nawi
nawigacja-fabryczna-najnowsza-mapa-do-n ... t47310.htm
W skrócie.
1. Płytę wsadzasz do napędu w bagażniku i potwierdzasz aktualizację poprzez MMI i a chwilę masz nową mapę (choć przyznam szczerze nie wiem czy sterownik MMI ma coś do tego czy przyjmie tą mapę czy nie)
2. Płytę możesz sobie sam wypalić z dostępnych linków w tematu powyżej
3. Polska i Niemcy są na DVD 2 a Holandia i Niemcy (chyba sa powtórzone) na DVD 1. Niestety nie można mieć PL i Holandii na 1 płycie. Musisz mieszać płytami (patrz pkt 1)
DVD 1 WE:
Andorra, Belgien, Dänemark , Deutschland, Frankreich, Gibraltar, GroĂbritannien, Irland, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Niederlande, Ăsterreich, Portugal, Schweiz, Spanien.
DVD 2 EE:
Albanien, Bosnien-Herzegowina, Bulgarien, Dänemark, Deutschland, Estland, Finnland, Griechenland, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Mazedonien, Montenegro, Norwegen, Ăsterreich, Polen, Rumänien, San Marino, Schweden, Schweiz, Serbien, Slovenien, Slowakei, Tschechische Republik, Ungarn, Vatikanstaat.
4. MMI możesz zauktualizować
a6-c6-mmi-update-opis-aktualizacji-foto ... vt7996.htm
Pozdro
tu masz cały wątek o nawi
nawigacja-fabryczna-najnowsza-mapa-do-n ... t47310.htm
W skrócie.
1. Płytę wsadzasz do napędu w bagażniku i potwierdzasz aktualizację poprzez MMI i a chwilę masz nową mapę (choć przyznam szczerze nie wiem czy sterownik MMI ma coś do tego czy przyjmie tą mapę czy nie)
2. Płytę możesz sobie sam wypalić z dostępnych linków w tematu powyżej
3. Polska i Niemcy są na DVD 2 a Holandia i Niemcy (chyba sa powtórzone) na DVD 1. Niestety nie można mieć PL i Holandii na 1 płycie. Musisz mieszać płytami (patrz pkt 1)
DVD 1 WE:
Andorra, Belgien, Dänemark , Deutschland, Frankreich, Gibraltar, GroĂbritannien, Irland, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Niederlande, Ăsterreich, Portugal, Schweiz, Spanien.
DVD 2 EE:
Albanien, Bosnien-Herzegowina, Bulgarien, Dänemark, Deutschland, Estland, Finnland, Griechenland, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Mazedonien, Montenegro, Norwegen, Ăsterreich, Polen, Rumänien, San Marino, Schweden, Schweiz, Serbien, Slovenien, Slowakei, Tschechische Republik, Ungarn, Vatikanstaat.
4. MMI możesz zauktualizować
a6-c6-mmi-update-opis-aktualizacji-foto ... vt7996.htm
Pozdro