Pacjent to S6 C5 z silnikiem ANK . W samochodzie po kupnie profilaktycznie zmieniłem olej w skrzyni. Wszystko poprawnie pracowało bez niepokojących objawów. Zrobiłem od wymiany lekko ponad 13 tys i pojawiły się dziwne zachowania skrzyni.
Problemy ogólnie najbardziej odczuwalne są przy spokojnej jezdzie, przy jezdzie dynamicznej nie daje się ich aż tak odczuć.Do rzeczy. Zaczęło szarpać przy zmianie z 3 na 4 , występuje takie szarpnięcie/uderzenie aż czuć na całej budzie( bardziej odczuwalne na zimnym). Kolejny problem występuje w sytuacji gdy jedziemy np na 3 i dodamy lekko gazu auto zaczyna łapać takie drgawki / czkawke (jakby nie mogło zapiąć wg.mnie lock up) wystarczy dodać mocniej gazu i problem ustępuje.Oraz jeszcze taki problem gdyż podczas ruszania np ze świateł , auto nie zawsze przyspiesza tak jak powinno .Już tłumacze ruszamy z miejsca auto bardzo ospale przyspiesza , ale wystarczy że zdejmiemy noge z gazu i ponownie wciśniemy i auto wystrzela jak z procy. Na skrzyni i na silniku brak błedów na VAG-u .Niewiem czy ktoś miał takie przypadki jeśli tak to prosze o odpowiedz

![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)