Klocki hamulcowe z ASO
- repek92
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2003
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Klocki hamulcowe z ASO
Witam chciałbym sie dowiedziec czy warto kupic klocki z aso jak z ich wytrzymaloscia od tych ze sklepów motoryzacyjnych? ile mozna km przejechac na oryginalnych?
Lektorzy, nagrania: multifonika.net
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzyszyof
- Rocznik: 2002
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Re: Klocki hamulcowe z ASO
Witam. Ja kupiłem w Krakowie na przód klocki "HAWK" do nowych tarcz wierconych Zimmermana. Jestem bardzo zadowolony choć nie było tanio. Po kilku tys. km żadnego zużycia tarcz i nie brudzą felg. Pozdrawiam. Mogę przysłać nr tel. na PW>
Fan AUDI!!!!
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
Z forumowej reklamy polecam https://hamulcesklep.pl/ bo bardzo dobre ceny i znajdziesz wszystkie opcje ja polecam ferodo dobre klocki juz wczesniej na aucie tez mialem tarcze zimmerki hawki jak kolega wczesniej napisał jak najbardziej godne polecenia ale tanio nie bedzie to fakt a jak szukasz jakis konkretow to sidmotorsport.pl
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
Mam u Siebie ori klocki na przodzie - kupując auto okazało się że na przodzie ori tarcze ( wymienione wg historii 5-6 lat wcześniej ) mój mechanik ( lekki maniak Audi ) zasugerował abym kupił ori i tak zrobiłem.
Na razie 55 tyś km zrobionych , klocki trzymają , nie piszczą itd. , fakt że większość tras robię
Na razie 55 tyś km zrobionych , klocki trzymają , nie piszczą itd. , fakt że większość tras robię
- repek92
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2003
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Skrzynia: Tiptronic
No właśnie chodzi mi o roznice kilometrow miedzy ori a zamiennikami czy warto dac duzo więcej bo jak sie zuzyja po takim samym czasie to nie ma sensu
[ Dodano: 2016-12-13, 13:14 ]
Aktualnie mam zalozone ATE i troche piszcza dlatego jak się skoncza to chciałbym zmienić ale zeby nie zmieniac co chwile bo sie zuzyja a robie częściej trasy.
[ Dodano: 2016-12-13, 13:14 ]
Aktualnie mam zalozone ATE i troche piszcza dlatego jak się skoncza to chciałbym zmienić ale zeby nie zmieniac co chwile bo sie zuzyja a robie częściej trasy.
Lektorzy, nagrania: multifonika.net