Podmień od kogoś ze znajomych jak mają taki zawór i sprawdź efekt. Co do pompy vacum to najpierw ogarnij ten temat z zaworem na sprawny, a wróci ci moc

Pozdr

8matix pisze:Właśnie ten zawór jest podmieniony on jest z innego auta dostałem go za darmo od znajomego aby sprawdzić czy mój ori jest padnięty. Chyba,że ten zawór również jest padnięty .Ewentualnie może zregenerować swój zawór i go założyć jeszcze raz ?
@edit:
Ten zawór jest sterowany elektronicznie ? Możliwe jest,że jakiś bezpiecznik od niego padł ?
ten zawór n75 co teraz mam założony jest z podmianki i on się troszkę różnił od mojego oryginału. Możliwe że on nie podpasuje do mojego . Właśnie zamówiłem oryginalny pirburga zawór i dla świętego spokoju już chce go mieć nowego ponieważ trochę za długo już się grzebie z autkiemMożliwe, że też padł, albo był już niesprawny jak za darmo kolega Ci go oddał. Nic nie naprawiaj tylko podmieniaj z autka sprawnego które widzisz, że śmiga i ma moc i sprawdź dobrze te przewody do tego zaworu czy wszystko jest szczelne. Na szrocie możesz kupić, a przed kupnem założysz i zobaczysz czy działa. Ja już nie raz przerabiałem ten temat w 1.9tdi i 2.5tdi,więc dobrze Ci radzę. Daj znać jak Ci poszło.![]()
Pozdrawiam