[A6 C6] Przekładka wnętrzności foteli
- Punisher
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Przemysław
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
[A6 C6] Przekładka wnętrzności foteli
Witam
Czy ktoś orientował się w temacie przekładki wnętrzności foteli?
Mając dwa fotele:
- jeden sterowany elektrycznie - np materiałowy
- drugi sterowany ręcznie - skórzany
Czy da się przełożyć wnętrzności, aby złożyć elektrycznie sterowany skórzany fotel?
Pytam bo mam manualnie sterowany skórzany, chce zmienić na elektrykę a dużo foteli na rynku jest w opłakanym stanie.
Czy ktoś orientował się w temacie przekładki wnętrzności foteli?
Mając dwa fotele:
- jeden sterowany elektrycznie - np materiałowy
- drugi sterowany ręcznie - skórzany
Czy da się przełożyć wnętrzności, aby złożyć elektrycznie sterowany skórzany fotel?
Pytam bo mam manualnie sterowany skórzany, chce zmienić na elektrykę a dużo foteli na rynku jest w opłakanym stanie.
A nie da się przełożyć samych mechanizmów?
Czy jest z tym tyle roboty że lepiej nie próbować?
Czy jest z tym tyle roboty że lepiej nie próbować?
Auto projekt bez dna - Nissan 300ZX Twin Turbo
Pincet tysięcy zdjeć znajdziecie tu : https://get.google.com/albumarchive/109 ... wa2fG5J8vt
Pincet tysięcy zdjeć znajdziecie tu : https://get.google.com/albumarchive/109 ... wa2fG5J8vt
Pytam dlatego bo nie raz ogolny stan foteli jest duzo lepszy, gąbki sa mniej wygniecione i poniszczone itp.
No ale to moze faktycznie być nie takie hop siup jak sie wydaje...
No ale to moze faktycznie być nie takie hop siup jak sie wydaje...
Auto projekt bez dna - Nissan 300ZX Twin Turbo
-
- Forum Audi A6 / A7
- Rocznik: 2012
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 360KM
- Skrzynia: DSG
Cześć, robiłem u siebie dokładnie taką operacje!
Na swoje elektryczne stołki z materiałem przekładałem obicia skórzane z manualnych stelarzy.
Wersja foteli s-line
Jakbyś miał jakieś pytania to wal śmiało.
Powiem jedno, sporo pracy ale satysfakcja gwarantowana.
U mnie zeszło na spokojnie jakieś 13 godzin pracy na dwa fotele, żeby nic nie uszkodzić...
Na swoje elektryczne stołki z materiałem przekładałem obicia skórzane z manualnych stelarzy.
Wersja foteli s-line
Jakbyś miał jakieś pytania to wal śmiało.
Powiem jedno, sporo pracy ale satysfakcja gwarantowana.
U mnie zeszło na spokojnie jakieś 13 godzin pracy na dwa fotele, żeby nic nie uszkodzić...

Ochrona komponentu online, także zdalnie.
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH
-
- Forum Audi A6 / A7
- Rocznik: 2012
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 360KM
- Skrzynia: DSG
Jak masz te same tapicerki to pasuje p&p
Tylko sporo roboty
Tylko sporo roboty
Ochrona komponentu online, także zdalnie.