Radio Concert podłączenie can A6 C5 2000r
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
no słowa kolegi itomi się potwierdzają - po canie z półFIS radia komunikowały się dopiero od rocznika modelowego 2002 ( czyli Symphony II , Concert II itd. ) , wygląda na to że w liczniku z roczników modelowych 2000-2001 może nie być przygotowanej komunikacji skoro takiej nie było ( nic nie korzystało z tych Can convienence , od 2002 np. PDC )
sprawdź jeszcze czy na pewno dobrze podpiąłęś i nie zamieniłeś Canh z CAnL
sprawdź jeszcze czy na pewno dobrze podpiąłęś i nie zamieniłeś Canh z CAnL
Witam ponownie, odgrzeje trochę temat bo jednak radio nie działa tak jak powinno a nie mogłem wcześniej się tym zająć.
Problem wygląda tak radio wyłącza się w nieregularnych odstępach czasu i po sekundzie odpala z z powrotem do tego samego stanu.
Dzieje się tak tylko przy odpalonym silniku. Kodowania w liczniku jeszcze nie zmieniałem bo nie mam takiej możliwości czy to może byc powodem takiego zachowania?
Pozdrawiam
Problem wygląda tak radio wyłącza się w nieregularnych odstępach czasu i po sekundzie odpala z z powrotem do tego samego stanu.
Dzieje się tak tylko przy odpalonym silniku. Kodowania w liczniku jeszcze nie zmieniałem bo nie mam takiej możliwości czy to może byc powodem takiego zachowania?
Pozdrawiam