. Kiedyś jak robiłem pomiary na hamowni drogowej to wyglądało to znacznie lepiej.
 . Kiedyś jak robiłem pomiary na hamowni drogowej to wyglądało to znacznie lepiej.    Aczkolwiek fakt faktem Nm na pewno mi przybyło bo autko wyraźnie ożyło
 Aczkolwiek fakt faktem Nm na pewno mi przybyło bo autko wyraźnie ożyło   . Przepustnicę na pewno załżę bo jak wiadomo nie od dziś ,że apetyt rośnie w miarę jedzenia
 . Przepustnicę na pewno załżę bo jak wiadomo nie od dziś ,że apetyt rośnie w miarę jedzenia  

, a jakoś na przełomie na drogowej 2014/2015 r (czyli przed "modami" 320+ ) więc raczej temu bym się skłaniał , teraz po zrobieniu wydechu i wymianie cewek raczej przybyło a nie ubyło
 , a jakoś na przełomie na drogowej 2014/2015 r (czyli przed "modami" 320+ ) więc raczej temu bym się skłaniał , teraz po zrobieniu wydechu i wymianie cewek raczej przybyło a nie ubyło   

no to jak cały przeczytałeś to szacun
 no to jak cały przeczytałeś to szacun   ) i jesienno-zimowego modu programu z dolotem od gregor10.pl (Jasło) i wtedy będzie jako tako
  ) i jesienno-zimowego modu programu z dolotem od gregor10.pl (Jasło) i wtedy będzie jako tako   .
. ![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)

!!! Wymiana przepływomierza z miejsca obniżyła spalenie wg mnie o ok. 2l/100km . Polecam tym którzy jeszcze tego nie zrobili
!!! Wymiana przepływomierza z miejsca obniżyła spalenie wg mnie o ok. 2l/100km . Polecam tym którzy jeszcze tego nie zrobili