krzysiek_krakow, byłem ale w Leżajsku na hamowni obciążeniowej i takie dziwne rzeczy powychodziły ,że nie wiem czy mam to brać pod uwagę czy nie... . Kiedyś jak robiłem pomiary na hamowni drogowej to wyglądało to znacznie lepiej. Aczkolwiek fakt faktem Nm na pewno mi przybyło bo autko wyraźnie ożyło . Przepustnicę na pewno załżę bo jak wiadomo nie od dziś ,że apetyt rośnie w miarę jedzenia
Krzysiek93ZS, Na obciążeniowej wypluło mi koni jak w 2,7 bit , a jakoś na przełomie na drogowej 2014/2015 r (czyli przed "modami" 320+ ) więc raczej temu bym się skłaniał , teraz po zrobieniu wydechu i wymianie cewek raczej przybyło a nie ubyło . Jak zrobię dolot i program to wtedy porządnie to gdzieś pomierzę bo nie mam teraz na to czasu . Aeternus, podziękował . Po przejechaniu 500m jeszcze ładnie słychać więc jest chyba OK
IreK_PV808, przewaliłem cały Twój temat i jestem pod wrażeniem co zrobiłeś w tej eSie i tylko mnie napaliłeś na takie mody nie tylko wydechu
Mi chwilę zejdzie zanim ogarnę swoją ale progres będzie Jeszcze raz masz bardzo zajebiście fajnie zrobione autko
gulczas, THX za miłe słowa no to jak cały przeczytałeś to szacun . Do tego żeby było fajne to brakuje ceramiki ( ale nie mam co z moimi heblami zrobić ) i jesienno-zimowego modu programu z dolotem od gregor10.pl (Jasło) i wtedy będzie jako tako . No dobra przynajmniej na ten rok .
Kolego jak nie masz zamiaru zostawiać sobie autka na bardzo bardzo długo to nic poza tym co się zepsuje nie rób . Ok może tylko heble zmień
Poprzednie auto też miało zostać w serii no ale niestety nie udało się, wpadł gwint, większe felgi, dużo większe hamulce, nagłośnienie, wydech, trochę mocy itd. Obawiam się, że i obecne audi może dotknąć malutki tuning tym bardziej, że auta na razie nie będę zmieniał :P
gulczas, nie wiem jakie miałeś poprzednie auto ale w Esie jak chcesz coś dobrze zrobić ,a nie tylko zrobić to kwota baaardzo szybko przekroczy kwotę z dnia zakupu
Wcześniej miałem Mercedesa W203 Coupe i kwotę zakupu przekroczyłem dość szybko także wiem jak to jest Zrobić auto tak powiedzmy na 90% planów jest to mega frajda i nielada poświęcenie i zaangażowanie dlatego zrobię tak, żeby było dobrze, a wzorcowe auto już znalazłem :D
IreK_PV808, to może twoja eSka i niebieska a6 stała na stacji koło myjni 10 listopada koło przeworska ? Myłem właśnie swoją a8 i tak ciągle myślałem czy to ta
rafalr2, OMG :D Dobry jesteś :shock: . Tak w sumie to była S6 a nie A6 ale to nie istotne . Ogólnie byłem tam na regularnym spocie S6 z naszym kolegą << ertone>> z forum a6klub.
Grr to trzeba było od razu wołać ,że Ty to Ty . A tak się napatrzyłem na A8 kto tam tak pucuje. Aż mi ślina do ziemi pociekła .
Nie byłem w 100 procentach pewny że to Ty a nie chciałem wyjść na głupa Często tam przejeżdzam to jak was tam spotkam to chętnie na żywo pooglądam te eSeczki