Audi A6C6 Allroad Przestał działać bluetooth
Audi A6C6 Allroad Przestał działać bluetooth
Witam mam taką dziwną sytuację mianowicie, telefony przestały widzieć bluetooth w moim aucie oczywiście zacząłem szukać informacji po forach ale najczęściej porostu ludzie nie mają modułu bluetooth. z ciekawości rozkręciłem schowek pasażera i znalazłem tam moduł do rozmowy ( car talk THB bury ) lecz wydaje mi się że on nie posiada bluetooth. Sprawdziłem również wszystkie bezpieczniki prawa, lewa strona i bagażnik tam wszystko jest ok. Zauważyłem również że w podłokietniku mam piny na telefon a czytałem ze jak ktoś ma tam telefon to nie ma bluetooth. A więc moje pytanie jest w jaki sposób mogę sprawdzić czy moje auto posiada bluetooth i gdzie się znajduję bo wyczytałem że pod nogami kierowcy.
-
Audi A7 Klub
No to tak to co odnalazłem (car talk THB bury) jest to zestaw głośnomówiący do telefonów iPhone ze względu iż te nie miały bluetootha. Zdemontowałem go z auta bo brzydko wyglądał ale nadal głowie się w jaki sposób mogę sprawdzić co może być nie tak z moim oryginalnym bluetooth aby nie targać go z pod dywanika kierowcy ma ktoś jakiś pomysł, da się to zrobić VCDSem ?
[ Dodano: 2016-08-21, 11:02 ]
[ Dodano: 2016-08-21, 11:02 ]
to właśnie wszystko wiem ale myślałem że jest jakaś prosta metoda sprawdzenia czemu przestał działaćKL4K50N pisze:zdezio, Najprościej to po kodach VIN. Moduł BT znajduje się pod fotelem kierowcy.
-
Audi A7 Klub
Może lista sparowanych urządzeń jest już zapełniona i mmi nie pozwala na parowanie innych? Wejdź w ustawienia BT i wyczyść wszystkie ustawienia jakie były i próbuj ponownie.zdezio pisze:to właśnie wszystko wiem ale myślałem że jest jakaś prosta metoda sprawdzenia czemu przestał działać
PS: Jaki telefon posiadasz?
-
Audi A7 Klub