Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Nie działają przyciski na konsoli

Elektryka
ODPOWIEDZ
Kriso86
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Nie działają przyciski na konsoli

Post autor: Kriso86 » 29 lip 2016, 20:10

Witam wszystkich serdecznie jestem nowym użytkownikiem audi a6 c6 2005/2006 rok mam kilka problemów pierwszy to taki iż na panelu nie działają mi guziki od radia i ten centralny okrągły co do niego to działa jak się go wciska ale co do kręcenia w prawo i lewo nie czy to bezpiecznik czy co ?

Na przyszłość niech kolega poprawnie nazywa tematy.
"Proszę o pomoc!!" nic nikomu nie mówi i nawet jeśli wątek się rozwinie, ciężko go będzie odnaleźć poprzez wyszukiwarkę. [yaszczur]
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Kriso86, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
NORD84
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: NORD84 » 31 lip 2016, 09:08

Pewnie masz uwalony panel. Częsta bolączka tych paneli, albo część guzików nie działa, albo połowa podświetlenia albo nic nie chodzi.

Kriso86
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Kriso86 » 31 lip 2016, 10:43

NORD84 pisze:Pewnie masz uwalony panel. Częsta bolączka tych paneli, albo część guzików nie działa, albo połowa podświetlenia albo nic nie ch
odzi.
Prawo podobnie tak tylko dziwne jest to ze jak stal na komisie i były robione zdjęcia środka auta to radio grało wyświetlał stacje itd to jest prawdopodobieństwo że uszkodził się panel sam od siebie ?

dzakobo
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Damian
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.7TDI 180KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel

Post autor: dzakobo » 31 lip 2016, 11:10

Ja zmagam się z podobnym problemem kilka postów niżej. Większość obstawia zalany panel, jak dla mnie to mało prawdopodobna żeby nagle przestały działać wszystkie przyciski + przycisk wyłączający ekran MMI oddalony o ok. 0,5m od panelu. Jednego dnia panel działa bez zarzutu, następnego działa jak mu się podoba, losowo a po kilku dniach nie działa w ogóle. Zaznaczam też, że jak panel działał każdy przycisk działał bez zarzutu

Kriso86
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Kriso86 » 31 lip 2016, 11:23

dzakobo pisze:Ja zmagam się z podobnym problemem kilka postów niżej. Większość obstawia zalany panel, jak dla mnie to mało prawdopodobna żeby nagle przestały działać wszystkie przyciski + przycisk wyłączający ekran MMI oddalony o ok. 0,5m od panelu. Jednego dnia panel działa bez zarzutu, następnego działa jak mu się podoba, losowo a po kilku dniach nie działa w ogóle. Zaznaczam też, że jak panel działał każdy przycisk działał bez zarzutu
Cześć kolego no u mnie też dziwny przypadek bo u mnie wszystko działa oprócz guziczki od radia a na zdjęciach w komisie radio działało i pokrecidelko środkowe działa naciskając środek ale na boki juz nie irytuje mnie to bo bez tego nie mogę zmieniać ustawień ani nic !! Mam nadzieje ze ktoś nam tu pomoże jakimś sposobem bo jak nie to niestety serwis audi i trudno się mowi :/ ale mam nadzieje ze są tu magicy z dobrym sercem hehehe pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja