Witam wszystkich serdecznie jestem nowym użytkownikiem audi a6 c6 2005/2006 rok mam kilka problemów pierwszy to taki iż na panelu nie działają mi guziki od radia i ten centralny okrągły co do niego to działa jak się go wciska ale co do kręcenia w prawo i lewo nie czy to bezpiecznik czy co ?
Na przyszłość niech kolega poprawnie nazywa tematy.
"Proszę o pomoc!!" nic nikomu nie mówi i nawet jeśli wątek się rozwinie, ciężko go będzie odnaleźć poprzez wyszukiwarkę. [yaszczur]
Nie działają przyciski na konsoli
Nie działają przyciski na konsoli
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Kriso86, łącznie zmieniany 2 razy.
Prawo podobnie tak tylko dziwne jest to ze jak stal na komisie i były robione zdjęcia środka auta to radio grało wyświetlał stacje itd to jest prawdopodobieństwo że uszkodził się panel sam od siebie ?NORD84 pisze:Pewnie masz uwalony panel. Częsta bolączka tych paneli, albo część guzików nie działa, albo połowa podświetlenia albo nic nie ch
odzi.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Ja zmagam się z podobnym problemem kilka postów niżej. Większość obstawia zalany panel, jak dla mnie to mało prawdopodobna żeby nagle przestały działać wszystkie przyciski + przycisk wyłączający ekran MMI oddalony o ok. 0,5m od panelu. Jednego dnia panel działa bez zarzutu, następnego działa jak mu się podoba, losowo a po kilku dniach nie działa w ogóle. Zaznaczam też, że jak panel działał każdy przycisk działał bez zarzutu
Cześć kolego no u mnie też dziwny przypadek bo u mnie wszystko działa oprócz guziczki od radia a na zdjęciach w komisie radio działało i pokrecidelko środkowe działa naciskając środek ale na boki juz nie irytuje mnie to bo bez tego nie mogę zmieniać ustawień ani nicdzakobo pisze:Ja zmagam się z podobnym problemem kilka postów niżej. Większość obstawia zalany panel, jak dla mnie to mało prawdopodobna żeby nagle przestały działać wszystkie przyciski + przycisk wyłączający ekran MMI oddalony o ok. 0,5m od panelu. Jednego dnia panel działa bez zarzutu, następnego działa jak mu się podoba, losowo a po kilku dniach nie działa w ogóle. Zaznaczam też, że jak panel działał każdy przycisk działał bez zarzutu