wiązkę zrobiłem z oryginalnych kabli
potwierdzam same plusy

Poleciłbym jednego użytkownika tego forum, lecz na tę chwilę nie mogę, ponieważ się ociąga. Zamówiłem wiązkę z cewkami prawie miesiąc temu. Ostatnio, czyli ponad tydzień temu zapewniał mnie, że wszystko dojdzie na czas. Od tamtej pory nie daje znaku życia i nie odpowiada na wiadomości.markovsky pisze:Witam ,czy byłby ktoś w stanie zrobić taka wiązke pod zamowienie ?
Cyber pisze:Poleciłbym jednego użytkownika tego forum, lecz na tę chwilę nie mogę, ponieważ się ociąga. Zamówiłem wiązkę z cewkami prawie miesiąc temu. Ostatnio, czyli ponad tydzień temu zapewniał mnie, że wszystko dojdzie na czas. Od tamtej pory nie daje znaku życia i nie odpowiada na wiadomości.
Moim błędem było, że zapłaciłem z góry
Najgorsze jednak jest to, że nie wiem, czy zamówienie dojdzie do przyszłego tygodnia (tak się z nim początkowo umawiałem). Bo jak nie, to sam zamówiłbym części i składał wiązkę.
PS.
Ja rozumiem, że są różne przypadki w życiu. Mimo tego oczekuję i sam tak się staram robić, że jak z kimś się umawiam, to się wywiązuję. W najgorszym wypadku informuję o problemach drugą stronę.
PSS.
Sorki, że tak się rozpisałem, lecz już się "delikatnie" wkurzyłem.