Bo chce wymienić brzęczyk lub jak wyjąc ten plastik od paska aby się do niego dostać
Pozdrawiam

Nie musisz sciagac plastiku tapicerke ciagniesz do siebie jest na zatrzaskach a brzeczek wyciagniesz do gory wzdluz szyby po przekreceniu go troszke do okolaBlusik pisze:Witam mam problem do dostania się do tego brzęczyka wyciągałem już fotele ale nie potrafię wyjąc tej tapicerki co idzie od szyby do foteli taka płaska nad bagażnikiem.
Bo chce wymienić brzęczyk lub jak wyjąc ten plastik od paska aby się do niego dostać
Pozdrawiam
Glosniczek od parktronika jest do 2005r z lewej strony ,a po 2006 jest z prawej strony (strona pasazera)Blusik pisze:Czekaj mam zdjętą kanapę mam nie rozkładaną i tam gdzie jest pas jest plastik z góry a pod nim jest plastik przykręcony na śrubę
To co mam ciągać aby się dostać można zdjęcie prosić
[ Dodano: 2016-07-09, 00:48 ]
W Elsie znalazłem ,że może być pod tylnią półką lub z lewej strony obok obudowy kolumny ale sam nie wiem czy dobrze wybrałem
Czy symbol silnika i skrzyni znajduje się na nalepce z tyłu w bagażniku i czy gdzieś jeszcze można go znaleść
Plastik zostaw,ciagniesz boczek,glosniczek da sie wyciagnac bez sciagania plastikuBlusik pisze:ok to co mam pociągnąć do siebie ten plastik nad pasem co jest? Przy oknie