Sklep Ipart
Sklep
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive

Wkład koła zapasowego z avanta do sedana

Wnętrze
ODPOWIEDZ
Flex 78
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Artur
Rocznik: 2004
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.0TDI 140KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel

Wkład koła zapasowego z avanta do sedana

Post autor: Flex 78 » 19 cze 2016, 10:06

Panowie, podejdzie wkład koła zapasowego z avanta do sedana? Pytam dlatego gdyż po umieszczeniu powiedzmy jakiejś cięższej rzeczy w bagażniku zapada się delikatnie ruchoma część podłogi bagażnika w okolicy akumulatora. Wkład z avanta jest większy i przypuszczam, że zeprze się na aku i rozwiąże ten problem. Ale nie wiem czy będzie pasować, czy są jakieś różnice we wnęce koła zapasowego. Dodam, że obecnie nie mam żadnego wkładu.
pozdro

Awatar użytkownika
ratchet
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Moje auto: S6 Plus C4

Post autor: ratchet » 22 cze 2016, 13:44

Oryginalny wkład sedana ma podporke i nic nie powinno sie zapadac, jak na zdjęciu: http://img10.staticclassifieds.com/imag ... arocin.jpg

Awatar użytkownika
sudan
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: RAFAL
Rocznik: 2004
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.7TDI 180KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: sudan » 25 gru 2016, 01:04

Odkopuje temat,bo mam prosbe.Czy ma ktos moze zdjecie jak powinna ta wneka kola wygladac oryginalnie w Avancie ? Bo ja mam na te chwile tak : pelnowymiarowe kolo zapasowe przykrecone taka dluga plastikowa sruba do golej wneki.Na to idzie taka plastikowa plaska pokrywka , a ta pokrywka przykladana jest podloga bagaznika na zawiasach.
Dodam ze lewarek i klucz do kol mam po prawej stronie we wnece bagaznika ( o ile to ma w ogole jakies znaczenie)

Czy czegos mi brakuje ? bo widze duzo ofert ze sprzedaza takich jakby wkladow ale nie wiem czy to podejdzie do mojego auta.Jak to powinno wygladac panowie ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl