Wkład koła zapasowego z avanta do sedana
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Artur
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Wkład koła zapasowego z avanta do sedana
Panowie, podejdzie wkład koła zapasowego z avanta do sedana? Pytam dlatego gdyż po umieszczeniu powiedzmy jakiejś cięższej rzeczy w bagażniku zapada się delikatnie ruchoma część podłogi bagażnika w okolicy akumulatora. Wkład z avanta jest większy i przypuszczam, że zeprze się na aku i rozwiąże ten problem. Ale nie wiem czy będzie pasować, czy są jakieś różnice we wnęce koła zapasowego. Dodam, że obecnie nie mam żadnego wkładu.
pozdro
- ratchet
- Forum Audi A6 / A7
- Moje auto: S6 Plus C4
Oryginalny wkład sedana ma podporke i nic nie powinno sie zapadac, jak na zdjęciu: http://img10.staticclassifieds.com/imag ... arocin.jpg
- sudan
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: RAFAL
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Odkopuje temat,bo mam prosbe.Czy ma ktos moze zdjecie jak powinna ta wneka kola wygladac oryginalnie w Avancie ? Bo ja mam na te chwile tak : pelnowymiarowe kolo zapasowe przykrecone taka dluga plastikowa sruba do golej wneki.Na to idzie taka plastikowa plaska pokrywka , a ta pokrywka przykladana jest podloga bagaznika na zawiasach.
Dodam ze lewarek i klucz do kol mam po prawej stronie we wnece bagaznika ( o ile to ma w ogole jakies znaczenie)
Czy czegos mi brakuje ? bo widze duzo ofert ze sprzedaza takich jakby wkladow ale nie wiem czy to podejdzie do mojego auta.Jak to powinno wygladac panowie ?
Dodam ze lewarek i klucz do kol mam po prawej stronie we wnece bagaznika ( o ile to ma w ogole jakies znaczenie)
Czy czegos mi brakuje ? bo widze duzo ofert ze sprzedaza takich jakby wkladow ale nie wiem czy to podejdzie do mojego auta.Jak to powinno wygladac panowie ?